Τα 10 καλύτερα beauty blogs που πρέπει να ακολουθήσετε

beauty-blogs
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Σερφάρετε, χαζέψτε, ξεχαστείτε, βρείτε μια καλή διέξοδο στη μεγάλη βαρεμάρα του «Μένουμε Σπίτι». Και πάνω απ’ όλα, μάθετε άπειρα μυστικά ομορφιάς.

Στις πιο «κλειστές» μέρες που έχει βιώσει η ανθρωπότητα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διαφυγής από το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Για να κάνουμε την απομόνωσή σας περισσότερο ...όμορφη, ανακαλύψαμε και παρουσιάζουμε τα 10 πιο δημοφιλή beauty blogs του πλανήτη. Μπείτε και αποδράστε από την «καραντίνα» με τον πιο χρήσιμο τρόπο.

Lisa Potter-Dixon: Η διασκέδαση είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε τις συμβουλές που δίνει μια από τις κορυφαίες beauty gurus στη βιομηχανία της ομορφιάς, μέσα από απολαυστικά βίντεο, εξονυχιστικά τεστ προϊόντων και επαγγελματικά μυστικά για μακιγιάζ.

Katie Jane Hughes: Είτε πρόκειται για τα πιο πανέμορφα μαθήματα μακιγιάζ που έχετε δει ποτέ, είτε για να περιηγηθείτε στις ατελείωτες ιστορίες καθημερινής ...τρέλας μαλλιών, ένα είναι σίγουρο: θα κολλήσετε.

Beauty Is Boring: Παρά το προβοκατόρικο όνομά του, η προσέγγισή αυτού του  blog στην ομορφιά είναι άκρως αντίθετη. Θα δείτε τολμηρές, φωτεινές και εκπληκτικές εικόνες ομορφιάς, συνδυασμένες με τις πιο trendy προτάσεις προϊόντων μακιγιάζ, που θα βάλουν φωτιά στην έμπνευσή σας.

 Sali Hughes Beauty: Η beauty editor της εφημερίδας The Guardian, και συγγραφέας του πιο «τολμηρού» βιβλίου ομορφιάς που έχουμε διαβάσει (Pretty Honest), δεν έχει τίποτε λιγότερο να συμβουλεύσει παρά από το πώς να ...κλέψετε ιδέες από τους celebrities που η ίδια έχει πάρει συνεντεύξεις. Στο κανάλι της στο YouTube θα δείτε τους πάντες και τα πάντα.

The Anna Edit: Αυτή τη στιγμή έχει περίπου 400.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί με το πρώτο κλικ: είναι μια vlogger ...εθισμένη στο down-to-the-skin-makeup, με ό,τι καλό και υγιές σημαίνει αυτό.

The Beauty of It Is: Είστε φανατική οικολόγος και θέλετε να αποφύγετε τα τοξικά προϊόντα ομορφιάς, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζετε την λάμψη της εικόνας σας; Αφήστε την Katey Denno -μια εξπέρ στην πράσινη ομορφιά- να είναι ο οδηγός σας. Είναι επίσης μια απίστευτη makeup artist.

Wendy Rowe: Ως creative director της Max Factor, το blog της επικεντρώνεται σε συμβουλές και tutorials που είναι εμπνευσμένα από τα εκπληκτικά μακιγιάζ  επωνύμων του star system, αλλά με μια προσέγγιση τεχνογνωσίας που αφορά σε κάθε απλή γυναίκα.

Pixiwoo: Στον κόσμο των beauty influencers, οι Samantha Chapman και Nicola Haste είναι αυθεντικοί ...βετεράνοι. Ξεκίνησαν το κανάλι τους στο YouTube πριν από 11 χρόνια και τώρα έχουν πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Μετά, έχτισαν μια αυτοκρατορία διαδικτυακής ομορφιάς μέσω social media, και πλέον, όλα τα σπουδαία είναι γραμμένα σ’ αυτό το κορυφαίο -και βραβευμένο- portal ομορφιάς.

The Sunday Girl: Δεν υπάρχουν tutorials εδώ, παρά μόνο ενδελεχείς αξιολογήσεις καλλυντικών (από αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ έως κρέμες ενυδάτωσης και ...οδοντόκρεμες), όσον αφορά στην υφή τους, την αποτελεσματικότητά τους και την τιμή τους. Αυτό είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτό το blog είναι τόσο ευεργετικό.

Claire Marshall: Μια Αμερικανο-ιαπωνέζα vlogger και instagrammer με εκατομμύρια ακόλουθους, χάρη στην ικανότητά της να δίνει μια κρυφή ματιά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, προτείνοντας αρχαίες ασιατικές μεθόδους περιποίησης συνδυαστικά με τις νέες τάσεις ομορφιάς από Ευρώπη και Αμερική.

THE BEAUTY TEAM