Makeup tips για τέλειες selfies!

selfies
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Πώς θα κάνετε άχρηστα όλα τα -fake- effects του smartphone σας

Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν βάλει στην κορυφαία λίστα των προδιαγραφών κάθε νέας φόρμουλας μακιγιάζ, εκείνες που μπορούν να ανταποκρίνονται ιδανικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μια αψεγάδιαστης εικόνας στα social media -βλέπε selfies: μικρομόρια νέας γενιάς που αντανακλούν και διαχέουν μαλακά το φως στην επιδερμίδα, τελείωμα που μιμείται το blurring εφέ του Instagram, συνθέσεις που κάνουν τον εφιάλτη του flashback παρελθόν, είναι μερικά μόνο από τα νέα και έξυπνα προϊόντα μακιγιάζ που θα σάς βγάλουν ...ασπροπρόσωπες σε οποιοδήποτε κλικ. Ωστόσο, πέρα από τα ειδικά αυτά προϊόντα, υπάρχουν και κάποια εξίσου έξυπνα μυστικά εφαρμογής, τα οποία εάν τα ακολουθήσετε, είναι πολύ πιθανόν οι selfies σας να μην χρειαστούν κανένα ψηφιακό φίλτρο.

 Τα 5 «κόλπα» μακιγιάζ για άπειρα likes:

1. Ξεκινήστε με καλή ενυδάτωση και συνεχίστε με το κατάλληλο primer που θα δημιουργήσει έναν ομοιόμορφο καμβά για το makeup. Δουλέψτε καλά τη βάση, ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα σας, και δώστε έξτρα προσοχή στο concealer, το οποίο δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο ανοιχτό από έναν τόνο σε σχέση με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Επίσης:

2. Επιλέξτε ένα stick για contouring δύο τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας, εφαρμόστε το κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, κάτω από τα ζυγωματικά και στα πλαϊνά της μύτης, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των φρυδιών μέχρι τα ρουθούνια.

3. Τα ξηρά, σκασμένα χείλη αποτυπώνονται πιο «άγρια» στις selfies, για αυτό είναι πολύ σημαντικό, πριν απλώσετε το χρώμα στα χείλη σας να τα περιποιηθείτε με ένα ειδικό scrub που θα διώξει τα νεκρά κύτταρα και θα δημιουργήσει έναν βελούδινο καμβά για το χρώμα.

4. Παίξτε με διαφορετικές σκιές για να αναδείξετε τα μάτια σας. Για παράδειγμα, μια ιδέα μωβ σκιάς κολακεύει ιδιαίτερα τα καστανά μάτια ενώ ένα άγγιγμα χρυσού τα κάνει πιο λαμπερά. Αν δεν είστε σίγουρες ποιο χρώμα να επιλέξετε, μπορείτε πάντα να καταφύγετε στη σταθερή αξία μιας μπρονζέ κρεμώδους σκιάς για το τέλειο day-to-night smoky look. Και εδώ το blending είναι ιδιαίτερα σημαντικό, προκειμένου το χρώμα να έχει μια αρμονική, ομοιόμορφη απόδοση και να μην κάθεται «βαρύ» στο βλέμμα.

5. Όσο πιο πλούσιες, πυκνές και γυριστές είναι οι βλεφαρίδες σας, τόσο πιο μεγάλα θα δείχνουν τα μάτια σας. Ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες είναι απαραίτητο ώστε να τους δώσετε έξτρα καμπυλότητα πριν ακολουθήσουν δύο στρώσεις της αγαπημένης σας μάσκαρα (μην ξεχάσετε να δώσετε έμφαση στις μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών).

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM