Ένας μικρός οδηγός για online beauty shoppers

gunaika-laptop-menoume-spiti
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Μένουμε σπίτι: Aυτά είναι τα μυστικά για ασφαλείς διαδικτυακές αγορές καλλυντικών.

Οι μέρες που τριγυρνούσατε αμέριμνες στα καταστήματα καλλυντικών δοκιμάζοντας, μυρίζοντας και ...χαϊδεύοντας τα όμορφα, ελκυστικά, ευωδιαστά προϊόντα με τα ασύλληπτα χρώματα και τα φανταχτερά κουτιά, μάλλον ανήκουν στο παρελθόν -τουλάχιστον για όσο διάστημα θα πρέπει αναγκαστικά να μένετε σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού. Η μοναδική σας επιλογή είναι να τα παραγγείλετε διαδικτυακά, χάνοντας ωστόσο ένα μεγάλο μέρος της απόλαυσης του beauty shopping - άλλοι καιροί, άλλα ήθη...

Τι γίνεται, λοιπόν με τις αγορές από το internet; Οι παρακάτω συμβουλές, θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο νέο κόσμο του online beauty shopping, και πώς να γεμίσετε το ηλεκτρονικό «καλάθι» σας με ασφάλεια και σιγουριά.

Απολαύστε τη διαδικασία: Οι λάτρεις του online shopping έχουν πολλούς λόγους να σας πείσουν γιατί αγαπούν τις αγορές μέσω υπολογιστή.

«Είναι υπέροχο να κάνεις shopping φορώντας πιτζάμες!», ή «Δε μου αρέσει να με πολιορκούν οι πωλητές, προτιμώ μόνη μου» είναι μερικά μόνο από τα επιχειρήματα γιατί ένα e-shop προσφέρει χαρά στους επισκέπτες του. Καθίστε αναπαυτικά, λοιπόν, φορέστε ό,τι θέλετε, απολαύστε ένα ρόφημα ή ένα ποτό και ψωνίστε από το αγαπημένο σας σημείο του σπιτιού. Θα μπείτε και εσείς αμέσως στο fun club!

 Συγκεντρωθείτε: Το «χάζι» σε ένα e-shop είναι κομμάτι του παιχνιδιού, όταν όμως θέλετε να αγοράσετε συγκεκριμένα προϊόντα, καλό είναι να είστε περισσότερο επικεντρωμένες, ειδικά όσον αφορά σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Για να κατανοήστε καλά τις συνθέσεις και τη δράση τους, διαβάστε προσεκτικά τις σημειώσεις που δίνονται σχετικά με τα συστατικά, την υφή και το αποτέλεσμα που δίνουν σε κάθε ξεχωριστό τύπο δέρματος.

Μοιραστείτε το: Αν δεν είστε σίγουρες για κάτι που βλέπετε στο site, μοιραστείτε το στα social media. Στείλτε το link από το άρωμα που σας τράβηξε την προσοχή ή αναζητήστε επιπλέον πληροφορίες για την απόχρωση κραγιόν που σκέφτεστε να αγοράσετε στα ανάλογα beauty blogs. Μόνο έτσι θα νικήσετε κάθε είδους φόβο για τη μοναχικότητα του οnline shopping.

Και αν δεν ήταν αυτό που θέλατε; Είναι πιο εύκολο από ποτέ να το αλλάξετε! Το επιστρέφετε εύκολα και γρήγορα και η επόμενη αγορά σας θα είναι σίγουρα πιο επιτυχημένη όσο εξοικειώνεστε με το online shopping. Θυμηθείτε μόνο πως για λόγους υγιεινής, προϊόντα όπως βερνίκια ή μάσκαρα δεν επιστρέφονται, ενώ τα ανοιγμένα μπουκάλια δεν αλλάζονται. Αυτός όμως δεν είναι ένας περιορισμός που αφορά μόνο τα ηλεκτρονικά καταστήματα –για να προλάβουμε τις προκαταλήψεις– αλλά ένας γενικότερος κανόνας.

Νιώστε ασφάλεια: Όταν νιώσετε ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας προσφέρει επιλογές, σας ενημερώνει με τα νεότερα λανσαρίσματα, φροντίζει για την άψογη εξυπηρέτηση και την ιδιωτικότητά σας, τότε εμπιστευτείτε το. Πλέον είναι απολύτως ασφαλές να συναλλάσσεστε σε πιστοποιημένα περιβάλλοντα μέσω internet, και ένα e-shop που συνδυάζει την εμπιστοσύνη με την απόλαυση των αγορών είναι ό,τι πιο σύγχρονο και υπέροχο για τους beauty addicts, όπως εσείς!

THE BEAUTY TEAM