Αυτά τα beauty brands συμβάλλουν στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

gunaika-omorfia
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

3 κορυφαίες μάρκες καλλυντικών αποδεικνύουν πως ομορφιά σημαίνει αγάπη και φροντίδα στην πράξη.

Με όλα τα καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους εν μέσω πανδημίας (προστατεύοντας έτσι τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους από τη μετάδοση του κορωνοϊού), τα beauty brands προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας «ζεστό» χρήμα αλλά και ποσοστά από on line πωλήσεις προϊόντων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, που μάχονται ενάντια στον αόρατο εχθρό.

Noxzema: Το προϊόν που κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των deodorant στην χώρα μας, στηρίζει τη δράση των ιδρυμάτων «Γιατροί του Κόσμου» και «Κιβωτός του Κόσμου» προσφέροντας είδη καθαρισμού των χεριών για ένα χρόνο, σε μια συγκυρία που οι ανάγκες για τα συγκεκριμένα είδη είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Garnier: Πρωτοπόρος στις βαφές μαλλιών στο σπίτι από τη δεκαετία του 1960, και αναπτύσσοντας διαρκώς ισχυρές σχέσεις με τους καταναλωτές στο τομέα της περιποίησης μαλλιών αλλά και της περιποίησης του δέρματος, η εταιρεία υποστηρίζει τη δράση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), συνεισφέροντας 1 εκατομμύριο ευρώ για την καταπολέμηση του COVID-19. Ειδικά στην Ελλάδα, η Garnier θα δωρίσει αντισηπτικά χεριών που θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των εργαζόμενων στα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ.

MAC Cosmetics: Μέσω της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας «VIVA GLAM», η οποία υποστηρίζει οργανισμούς και δράσεις που παρέχουν υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων πληθυσμού, προσφέρει σήμερα επιπλέον 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοήθειας ατόμων που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο εξαιτίας της πανδημίας. Συνδυάζοντας τη λάμψη του μακιγιάζ με ένα αυστηρό φιλανθρωπικό πρόγραμμα, η MAC Cosmetics έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπου μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των VIVA GLAM lipsticks να στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Ειδικά η MAC Cosmetics Ελλάδας, προχώρησε σε μια δωρεά 100.000€ στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, με το 100% των πωλήσεων από τα κραγιόν της σειράς VIVA GLAM, να διατεθούν σ’ αυτό τον σκοπό.  

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM