5 αντί-στρες καλλυντικά για τις ημέρες της καραντίνας

gunaika-omorfia-epidermida-menoume-spiti-kremes-stres
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Νικήστε τον -νέο- εχθρό της ομορφιάς σας, που οφείλεται στον τρόμο της πανδημίας και στην ψυχολογική κατάρρευση της επιδερμίδα σας.

Η περίοδος που ζούμε είναι ιδιαίτερα ολέθρια για την ψυχολογία (εκτός από την ίδια την υγεία), με κατακόρυφη αύξηση του στρες, κάτι που απεικονίζεται ορατά στο πρόσωπό σας. «Το παρατεταμένο άγχος δεν οδηγεί μόνο σε αυξημένη λιπαρότητα, αλλά κάνει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας ακόμα πιο δύσκολη, καθώς μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας σε περισσότερες ρυτίδες», λέει ο Dr. Joshua Zeichner, διευθυντής δερματολογικών κλινικών ερευνών στο Mount Sinai Hospita της Νέας Υόρκης, και συνεχίζει:

«Εκεί που μέχρι πριν μερικούς μήνες πριν, υπήρχε ο τρόπος να αντιμετωπίσετε τις νέες ρυτίδες με μια σειρά από τυπικές προληπτικές ή θεραπευτικές κούρες και προϊόντα, σήμερα, εν μέσω κορωνοϊού, το πρόσωπό σας δείχνει σαν να μην μπορεί να ωφεληθεί από αυτή τη φροντίδα. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μας δε λένε να σβήσουν ούτε αν τύχει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, ενώ ό,τι και να κάνετε για να τονώσετε την όψη της επιδερμίδας σας μοιάζει μάταιο».

Η καλλυντική βιομηχανία φέρνει καλά νέα: Νέες συνθέσεις εξελιγμένης τεχνολογίας, δημιουργημένες στα καλύτερα εργαστήρια κοσμητολογίας του κόσμου,, οι οποίες στοχεύουν να αντισταθούν στο οξειδωτικό στρες που λαμβάνει χώρα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, υπόσχονται να απομακρύνουν τα σημάδια της εσωτερικής κόπωσης και του στρες, δίνοντας στο πρόσωπό σας την όψη που του αξίζει. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα «έξυπνα» προϊόντα και εντάξτε τα στην καθημερινή σας περιποίηση, ώστε να απολαύσετε την πιο ήρεμη, ξεκούραστη και ευτυχισμένη εικόνα του εαυτού σας -και ας γίνεται ένας πραγματικός πανικός εκεί έξω.

- The Intensive Revitalizing Mask της La Mer: Μια κρεμώδης μάσκα που υπόσχεται πιο ξεκούραστη και νεανική όψη μέσα σε 8 λεπτά και μάχεται τη γήρανση που οφείλεται στο άγχος και την κούραση. Όντως, η επιδερμίδα μετά την εφαρμογή μοιάζει άμεσα πιο αναζωογονημένη!
- Multi Active Eye της Clarins: Ξεκούραστη όψη στο λεπτό! Το απλικατέρ είναι τόσο δροσερό και η δράση του τόσο αναζωογονητική που ανανεώνει άμεσα το βλέμμα.

- Ibuki Beauty Sleeping Mask της Shiseido: Δροσιά και αντίσταση στα σημάδια κούρασης και άγχους μέσα από μια ευχάριστη υφή που μας ξεκουράζει μόνο που την απλώνουμε στην επιδερμίδα σας.

- Smooth Radiant Complexion της Embryolisse: Ένα ελαφρύ προϊόν με αναζωογονητική δράση που σβήνει τα σημάδια κόπωσης και σύγχρονου τρόπου ζωής. Αντιστέκεται στη φθορά του περιβάλλοντος και χαρίζει άμεση λάμψη και φρεσκάδα. Επίσης, είναι υπέροχη επιλογή για εκείνες που δεν είναι συνηθισμένες να φορούν πολλά καλλυντικά, αλλά θέλουν ένα προϊόν για ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη ταυτόχρονα.

- Nuxellence Detox της Nuxe: Αποτοξίνωση με όλη τη σημασία της λέξης! Αυτή είναι η προσφορά αυτού του serum νύχτας με την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση που επαναφέρει την πολυπόθητη λάμψη.

THE BEAUTY TEAM