Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα νυχιών ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας

gunaika-nuxia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2020

Τρεις top nail artists του Χόλιγουντ συμβουλεύουν.

Μέχρι σήμερα δείχνατε μεγάλη προσοχή στο χρώμα του βερνικιού που απλώνετε (μια διαδικασία που μπορεί να ξεπεράσει και τα 20 λεπτά κάθε φορά, σύμφωνα με τις στατιστικές), επειδή απλά θέλατε να πετύχετε την ιδανική απόχρωση νυχιών με βάση τα ρούχα που θα φορούσατε ανά περίσταση. Όμως, αυτό πολλές φορές είναι μια εντελώς λανθασμένη αντίληψη, λένε οι ειδικοί στην τέχνη των νυχιών. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι να  συνδυάσετε αρμονικά το χρώμα των νυχιών σας με τον τύπο του δέρματός σας. Και αυτό το «κόλπο» κάνει τη μεγάλη διαφορά τόσο στην ανάδειξη του στυλ σας (ανεξάρτητα της ποικιλίας της γκαρνταρόμπας σας), όσο και στο χαμένο χρόνο που αφιερώνετε κάθε φορά που θέλετε να βγείτε έξω από το σπίτι.

 Τούτου λεχθέντος, κάθε απόχρωση νυχιών έχει τη δυνατότητα να αναδείξει και να φωτίσει ιδανικά τη συνολική σας εμφάνιση, αρκεί να κάνει το σωστό «matching» με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας.

Τρεις από τις πιο φημισμένες nail artists του Χόλιγουντ, δίνουν τις σωστές χρωματικές οδηγίες.

Οι ανοιχτόχρωμες, λευκές επιδερμίδες: Η Mazz Hanna (με σταθερές πελάτισσες ονόματα όπως Julia Roberts, Kaley Cuoco, Jennifer Lawrence, Halsey, Tyra Banks, Nicole Richie, Paris Hilton, Selma Blair, Constance Wu και Emma Roberts), προτείνει: «Μολονότι η διαχρονική επιλογή κόκκινου βερνικιού είναι απόλυτα ταιριαστή σε μία ανοικτόχρωμη επιδερμίδα, εντούτοις ασφαλέστερη επιλογή σας είναι μια συμπληρωματική απόχρωση του τόνου του δέρματός σας, όπως είναι τα nude βερνίκια σε ροζ (και όχι μπεζ) υποτόνους. Το ίδιο καλά θα δουλέψουν και οι κατηγορίες παστέλ που κινούνται μεταξύ λιλά, λεβάντας και φούξια».

Οι σταρένιες, μεσαίες επιδερμίδες: Η Mar y Sol (όπου στη λίστα των πελατισσών της υπάρχουν super star της show biz όπως οι Ashley Graham, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Elle Fanning, Liu Wen, Joan Smalls, Janelle Monáe, Imaan Hammam, Jasmine Sanders και Lady Gaga), συμβουλεύει: «Μια γυναίκα με τόνο επιδερμίδας μεσογειακού τύπου, μπορεί να επιλέξει σε μια ποικιλία βερνικιών που κινούνται μεταξύ του ουδέτερου μπεζ και του παστέλ της μέντας ή του μπλε ελεκτρίκ, έως και του κοραλί-κόκκινου. Ένα extra coat διάφανου ασημί, θα ολοκληρώσει ιδανικά μια βραδινή έξοδο».

Οι μελαχρινές, σκουρόχρωμες επιδερμίδες: Η Whitney Gibson (στης οποίας τα χέρια εμπιστεύονται το μανικιούρ τους με κλειστά μάτια celebrities όπως οι Teyana Taylor, Amandla Stenberg, Yara Shahidi, Salma Hayek, Jodie Comer, Solange Knowles, Dove Cameron, Sarah Paulson, Sasha Lane και Laura Harrier), προτείνει: «Τέτοιου ιδιαίτερου τύπου επιδερμίδες αναδεικνύονται υπέροχα βερνίκια νυχιών με έντονες και τολμηρές αποχρώσεις, που οδηγούν σε αντίθεση με το φυσικό τόνο του δέρματος. Εκτός από τις ασφαλείς επιλογές σε ουδέτερο μπεζ με έξτρα μεταλλική λάμψη, τα neon βερνίκια σε αποχρώσεις φούξια, πορτοκαλί, ανοιχτό μοβ έως και κόκκινο του κρασιού, μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με απόλυτη ασφάλεια».

THE BEAUTY TEAM