Πόσο φυσική είναι η ομορφιά της Scarlett Johansson;

scarlett-johansson
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς της σέξι σούπερ σταρ αποκαλύπτει τη ρουτίνα περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας της.

Έχοντας ανακυρηχθεί από ειδικούς και κοινό ως το σύγχρονο σύμβολο σεξ της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος, η σαγηνευτική όψη της 35χρονης Scarlett Johansson κρύβεται πίσω από μια σκληρή ρουτίνα αφοσίωσης χρησιμοποιώντας ό,τι πιο φυσικό μπορεί να προσφέρει στο δέρμα της. Χάρη στις οδηγίες του προσωπικού της συμβούλου ομορφιάς και makeup γκουρού του Χόλιγουντ, Frankie Boyd, η ηθοποιός έχει ενστερνιστεί μια σειρά καθημερινών συνηθειών και προϊόντων, που βοηθούν το εξαιρετικά ευαίσθητο και δυσανεκτικό δέρμα της να αντιστέκεται σθεναρά σε ερεθισμούς,  ερυθρότητα και ευθραυστότητα.

«Το έχει παραδεχθεί η ίδια», λέει ο Boyd, «πως η συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης έχει πραγματικά διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή της και είναι τόσο σημαντική για την καριέρα της. Μάλιστα πολλές φορές μου έχει πει ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να ήταν δερματολόγος».

  «Για μένα, βασικός οδηγός στη δουλειά μου είναι να σέβομαι τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας κάθε γυναίκας και να αναδεικνύω τη φυσική της ομορφιά. Δεν θέλω ποτέ να κάνω κάποια να φαίνεται εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα, θέλω πρώτα να ισορροπήσω και να βελτιώσω την υγεία του δέρματός της και κατόπιν να δουλέψω το makeup πάνω σε έναν δυνατό και καθαρό “καμβά” με βασικό κριτήριο τη φυσικότητα», λέει ο μακιγιέρ.

Η ρουτίνα φροντίδας δέρματος της Scarlett Johansson:

Η σούπερ σταρ και σύμβολο του σεξ παλεύει από την εφηβεία με το ευαίσθητο δέρμα της και ως εκ τούτου δίνει επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. «Δεν θα πάει στο κρεβάτι με το μακιγιάζ της ακόμα κι αν επιστρέψει στο σπίτι στις 4 το πρωί», λέει ο Boyd, «δεν χρησιμοποιεί ποτέ προϊόντα προσώπου με άρωμα και έχει κάνει την εβδομαδιαία κούρα μεενυδατική μάσκα, αληθινή ιεροτελεστία θεραπείας».

Στα κύρια προϊόντα ενυδάτωσης η Johansson επιμένει αυστηρά στις ιαπωνικές και κορεάτικες μάρκες, ενώ είναι επίσης φανατική στη χρήση φυσικών αυτοσχέδιων προϊόντων ομορφιάς, με μερικές από τις μυστικές φυσικές συνταγές της για τον καθαρισμό του προσώπου να είναι μια ελαφριά μάσκα με μηλόξιδο και μέλι, ενώ για τη θεραπεία των ερεθισμών ή των κόκκινων κηλίδων, η ηθοποιός στρέφεται στη δύναμη του ακατέργαστου λεμονιού εφαρμόζοντας το απευθείας στην επιδερμίδα ή αραιώνοντάς το με λίγο νερό.

Τα μυστικά μακιγιάζ της Scarlett Johansson: Για να διατηρεί την υγεία της ευαίσθητης επιδερμίδας της διαρκώς σε υψηλά επίπεδα, ο Boyd έχει «μυήσει» την Johansson στην αυστηρή καθαριότητα των προϊόντων μακιγιάζ που χρησιμοποιεί όσο και για τις βούρτσες, τα σφουγγάρια ή τα άλλα σύνεργα, με σκοπό να τα απαλλάσσει από βακτήρια που προκαλούν μεγάλα ξεσπάσματα στις λεπτές και εύθραυστες επιδερμίδες.

«Και όσον αφορά το μακιγιάζ, δείχνει εμμονή στο απέριττο φυσικό look. Θα χρησιμοποιήσει λίγο παραπάνω concealer, foundation, ρουζ, eyeliner και μάσκαρα, αλλά μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις και πάντα σε ελαφριές και σχεδόν διάφανες υφές και αποχρώσεις», λέει ο makeup artist και προσθέτει: «Απλά λατρεύει το κόκκινο κραγιόν, όπως φαίνεται από όλες τις εμφανίσεις της. Πιστεύω κι εγώ ότι ένα κόκκινο κραγιόν σε φλογερή απόχρωση όχι μόνο αποθεώνει τη θηλυκότητα της Scarlett , αλλά αποτελεί και το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να χαρίσει γοητεία και φινέτσα ακόμη και σε ένα εντελώς αμακιγιάριστο πρόσωπο».

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM