Blake Lively: συμβουλές ομορφιάς από μια σταρ για να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος

blake-lively
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2020

Μέσα από τα Instagram stories της, η ηθοποιός Blake Lively εξηγεί γιατί το απλό είναι πάντα γοητευτικό.

Όλοι πιστεύουμε ότι οι celebrities περιποιούνται το δέρμα και τα μαλλιά τους με πανάκριβες και πολυτελείς θεραπείες από χέρια επαγγελματιών της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Αλλά δεν είναι όλες οι σταρ του Χόλιγουντ τόσο καλομαθημένες. Η Blake Lively, για παράδειγμα, με τις αξιοζήλευτες χρυσές μπούκλες, το λαμπερό δέρμα και ένα αστραφτερό χαμόγελο πολλών εκατομμυρίων, προτιμά τις απλές και φυσικές θεραπείες είτε πρόκειται να περπατήσει πάνω σε ένα κόκκινο χαλί, είτε να κυκλοφορήσει στην πόλη για τα καθημερινά της ψώνια.

«Δεν χρειάζεστε πολύπλοκες ή χρονοβόρες κούρες και ατελείωτες σειρές καλλυντικών για να αναδείξετε τη γοητεία σας. Μια επιδερμίδα φωτεινή, που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος, απαιτεί απλότητα, μέτρο και όσο το δυνατόν φυσικά συστατικά», είπε η Lively σε συνέντευξή της στο περιοδικό Real Simple. Ταυτόχρονα, μέσα από τις συχνές-πυκνές αναρτήσεις της στο Instagram, η ηθοποιός τείνει να μετατραπεί σε κορυφαία beauty influencer.

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που ακολουθεί η ίδια και τις προτείνει, για να παραμένετε σε κάθε της εμφάνιση όσο όμορφη και ξεχωριστή χρειάζεται.

Δυο απλές κινήσεις για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα: «Όλοι νομίζουν ότι επισκέπτομαι κάποιο σαλόνι ομορφιάς κάθε βδομάδα, αλλά εγώ προτιμώ να μην χάνω το χρόνο μου έτσι», γράφει η Lively, και εξηγεί ότι επιλέγει να διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και υγιή χειμώνα-καλοκαίρι, με μια πλούσια κρέμα με φυτικά έλαια και αντιγηραντικά συστατικά, και οπωσδήποτε μια βιολογική αντηλιακή κρέμα με βούτυρο καριτέ ή φυτικά βλαστοκύτταρα σταφυλιού.

 Το νερό, το τσάι και ο ύπνος: «Να πίνετε πολύ νερό καθημερινά και να κοιμάστε καλά κάθε νύχτα», συμβουλεύει η ηθοποιός. «Κάθε σύστημα και λειτουργία του σώματός μας εξαρτάται από το νερό, γι’ αυτό έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό, όπου κι αν πάτε, φροντίζοντας να διατηρείτε τον οργανισμό και την επιδερμίδα σας διαρκώς ενυδατωμένη και αποτοξινωμένη». Η ίδια αποφεύγω τον καφέ και προτιμά το πράσινο τσάι.«Είναι πιθανώς το πιο υγιεινό ρόφημα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που είναι απίστευτα ευεργετικά για τον οργανισμό». Και μετά είναι ο ύπνος. «Όσο πιο νωρίς πέφτετε στο κρεβάτι απολαμβάνοντας έναν ατάραχο και μακρύ ύπνο -τουλάχιστον επτά ώρες κάθε βράδυ- τόσο κάθε πρωί θα διαπιστώνετε τη σημαντική βελτίωση στην επιδερμίδα σας, χάρη στις κυτταρικές επιδιορθώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας», τονίζει η Lively.

Το λιτό και απέριττο μακιγιάζ: Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους το άψογο «ηλιοφιλημένο» δέρμα της, δεν οφείλεται σε κάποιο πολυτελές foundation, αλλά στην αγαπημένη της ενυδατική με χρώμα και υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασία. Προσθέτω επιπλέον και ένα ρουζ σε ροζ χρώμα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με πορσελάνη, χωρίς όμως να δείχνει αφύσικο και επιτηδευμένο», γράφει η ηθοποιός, και συνεχίζει: «Όσον αφορά στο μακιγιάζ των ματιών, πιστεύω και εδώ στο όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο, επιλέγοντας nude σκιές με απόλυτο ματ και βελούδινο φινίρισμα. Ποτέ όμως δεν θα απαρνηθώ μια καλή μάσκαρα και ένα αδιάβροχο eyeliner για τόνωση του βλέμματος. Ολοκληρώνω την εικόνα του προσώπου, με ένα γυαλιστερό nude ή ανοιχτό ροζ κραγιόν».

Μετά από όλες αυτές τις συμβουλές, θα μπορείτε κι εσείς να κυκλοφορήσετε οπουδήποτε, σαν αληθινή σταρ. Τόσο απλά.

THE BEAUTY TEAM