H Naomi Campbell μεταμορφώνεται σε fitness icon, στα 50 της

naomi
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Μια ανάρτησή της στο Instagram οδήγησε εκατομμύρια γυναίκες που βρίσκονταν σε καραντίνα να προπονηθούν μαζί της.

Στις 22 Μαΐου, τo πιο διάσημο μαύρο μοντέλο που περπάτησε ποτέ στις πασαρέλες του κόσμου πλανήτη, πάτησε τα 50. Και, αληθινά, συνεχίζει να γράφει ιστορία χάρη στο έξω από κάθε λογική νεανικό και σφιχτό σώμα της, τους σμιλεμένους κοιλιακούς της και ένα ζευγάρι ασυναγώνιστους γλουτούς.

Ναι, η Naomi Campbell βρίσκεται στην πιο εντυπωσιακή φόρμα της ζωής της (και που ζηλεύουν ακόμη και 20άρες), κάτι που το οφείλει στην επιμονή της στη γυμναστική, μια συνήθεια που δεν παράτησε ούτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι είχε απευθείας σύνδεση με τον προσωπικό της προπονητή Joe Holder (master trainer της Nike) για ένα πρόγραμμα 40 λεπτών χωρίς όργανα και βάρη, με ασκήσεις εφικτές για κάθε γυναίκα που δεν μπορούσε να επισκεφθεί ένα γυμναστήριο.

 Αυτό ακριβώς το πρόγραμμα ανέβασε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram, επικυρώνοντας το μύθο της ως fitness icon, και δημιουργώντας ένα ασφαλές πεδίο εκγύμνασης για κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία.

To home workout της Naomi: Στο βίντεο που ανέβασε η «μαύρη γαζέλα» του modeling, δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο προπόνησης, ο οποίος επικεντρώνεται στην καλή προθέρμανση των μυών, σε κινήσεις stretching που στοχεύουν σε ενεργοποίηση των αρθρώσεων, σε ασκήσεις που εστιάζουν στον πυρήνα, στους κοιλιακούς και στους γλουτούς με τη βοήθεια ενός λάστιχου, συνδυαστικά με επαναλήψεις δύναμης για τα πόδια και τα χέρια με τη βοήθεια ενός αλτήρα και μιας μπάλας. «Μόλις ολοκληρώσετε αυτή την προπόνηση, το σώμα σας θα συνεχίσει να καίει θερμίδες όλη την ημέρα», γράφει η Campbell στο λογαριασμό της.

THE BEAUTY TEAM