6 γενειοφόροι top stars που απογείωσαν το silver fox look

george-clooney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Πώς αυτοί οι μεσήλικες διάσημοι ηθοποιοί, εξακολουθούν να κλέβουν τις καρδιές όλων των γυναικών με τα άσπρα γένια τους.

Ο όρος «silver fox» στο σύγχρονο life style παραπέμπει σε κείνους τους άνδρες, οι οποίοι παρόλο που έχουν τα χρονάκια τους, εξακολουθούν να εκπέμπουν γοητεία και δυναμισμό μέσα από την ασημένια λάμψη των μαλλιών του κεφαλιού ή της γενειάδας τους. Στη λίστα με τους πιο διάσημους άνδρες αυτής της κατηγορίας, βρίσκονται οι παρακάτω κύριοι, οι οποίοι κυκλοφόρησαν στο Instagram τις άψογες silver fox γενειάδες τους λίγο πριν, κάπου ανάμεσα και αμέσως μετά την καραντίνα.

George Clooney (59)

Υπήρξε πρότυπο ανδρικής ομορφιάς από τα νιάτα του, αλλά όσο γκριζάριζε τόσο περισσότερο απογειώνονταν οι μετοχές της γοητείας του. Το ασημένιο στιλ ταιριάζει απόλυτα στον Clooney, και παρόλο που τον έχουμε δει και ξυρισμένο, μάλλον τα  γένια προσθέτουν πόντους στο ώριμο σεξαπίλ του.

Pierce Brosnan (67)

Το πυκνό, λευκό μούσι, που άφησε ανεξέλεγκτο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έκρυβε όλη τη μαγεία που αποπνέει το «δροσερό» πρόσωπο του Brosnan -όσο και αν περνούν τα χρόνια. Αποζημίωσε τους εκατομμύρια followers του με ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του, τριμάροντας τα γένια του τόσο... όσο.

Jeffrey Dean Morgan (54)

Τον θυμόμαστε γενειοφόρο «silver fox» σε πολλές παραγωγές που πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια, αλλά μεσούσης της καραντίνας, το μήκος των ασημένιων τριχών του προσώπου του ξεπέρασε όλα τα όρια. Μάλιστα, η εικόνα που ανέβασε για την Ημέρα της Μητέρας, θεωρούμε ότι τον αδικεί ηλιακά.

Steve Carell (57)

Στη φωτογραφία που ανάρτησε πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός στο Instagram  προβάλλοντας το ασημένιο γενάκι του (αν και ανέκαθεν υπήρξε λάτρης του καθημερινού ξυρίσματος), όχι μόνο δείχνει πολύ πιο σοφιστικέ από παλιά, αλλά αποδεικνύει ότι μια επιμελημένη γενειάδα είναι πολύ σέξι ακόμη και σε έναν άνδρα που δεν αποτέλεσε ποτέ sex symbol στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Keanu Reeves (55)

Με ένα πρόσωπο που αληθινά δείχνει άτρωτο από τον χρόνο, ο Reeves εξακολουθεί να λατρεύεται τόσο ως ήρωας δράσης όσο και ως πρωταγωνιστής ρομαντικών ταινιών. Και ακόμη περισσότερο τα τελευταία χρόνια, που τον βλέπουμε να κυκλοφορεί με μια περήφανη γενειάδα. Και ακόμη παραπάνω, που όσο πάει και γκριζάρει -σύμφωνα με τη λίστα Sexiest Man Alive του περιοδικού People. Και ακόμη καλύτερα, εάν προσπαθούσε να τριμάρει κάποιες ατίθασες τρίχες -προσθέτουμε εμείς.  

Και, φυσικά, ο …Brad Pitt (56)

Μπορεί να υπάρξει λίστα με τους πιο όμορφους άνδρες και να λείπει αυτός; Στη φωτογραφία που ανέβασε μόλις πριν λίγες μέρες, το silver fox γενάκι του Pitt αποτέλεσε ίσως την πιο «σμιλεμένη» παραλλαγή των πειραματισμών που έχει υιοθετήσει για την εικόνα των τριχών του προσώπου του ο ηθοποιός, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα.

THE BEAUTY TEAM