Το μυστικό του Bradley Cooper για τέλειο σώμα στα 45 -plus

bradley-cooper1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ανάμεσα σε άλλα, συστήνει να κρεμάσετε μια φωτογραφία του σώματος που επιθυμείτε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να τη βλέπετε κάθε μέρα.

Κατά τα φαινόμενα, ο 45άρης σήμερα Bradley Cooper συνεχίζει να βελτιώνεται σωματικά όσο περνούν τα χρόνια. Μπορεί να διατηρούσε πάντα ένα σώμα κομψό και αδύνατο, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια το μυϊκό του σύστημα απογειώθηκε και οι κοιλιακοί του είναι διαρκώς γραμμωμένοι.

10 χρόνια πριν: Όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός στο περιοδικό Men's Health, οφείλει τη γενναία μεταμόρφωση του σώματός του στις προπονήσεις που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία The A-Team, το 2010. Προκειμένου να γεμίσει το στήθος, τους ώμους και τα μπράτσα του με  βουνά από μυς, αλλά και για να χτίσει ένα τέλειο six-pack, ο Cooper ήταν αναγκασμένος να περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο καθημερινά. «Δουλεύοντας με έναν προσωπικό γυμναστή, ξεκίνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου να δουλεύω συστηματικά κάθε μεγάλη και μικρή μυϊκή ομάδα με βάρη, ενώ στο τέλος κάθε προγράμματος εκτελούσα επί 20 λεπτά ασκήσεις με τη μέθοδο HIIT», λέει ο Cooper (Σ.Σ.: Η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης ΗΙΙΤ, έχει την ιδιότητα να αυξάνει τους μηχανισμούς κατανάλωσης οξυγόνου ακόμη και μετά την άσκηση, οδηγώντας το σώμα να καίει πολλές θερμίδες έως και 36 ώρες μετά. Και έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι αυτή η μέθοδος καίει έως και 30% περισσότερες θερμίδες από μια τυπική προπόνηση με βάρη).

Σήμερα: Δέκα χρόνια μετά την ταινία The A-List, η επένδυση του Cooper στη σωματική του διάπλαση εξακολουθεί να αποδίδει κέρδη, συντηρώντας όσο καλύτερα μπορεί τον εαυτό του μέσα από τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

Ο ηθοποιός προτείνει επίσης μια συνετή κατανάλωση ροφημάτων πρωτεΐνης μετά από κάθε προπόνηση, επειδή συμβάλλει στην αποκατάσταση και την περαιτέρω μυϊκή ανάπτυξη. «Και εκτός από μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή διατροφή, είναι ζωτικής σημασίας να πίνετε πολύ νερό καθημερινά για να ενυδατώνετε το σώμα σας και να το απαλλάσσετε από τις τοξίνες», λέει στο Men's Health.

Το κόλπο με τη φωτογραφία: «Τοποθετήσετε μια φωτογραφία του ιδανικού σώματος που θέλετε να αποκτήσετε, σε ένα σημείο που να μπορείτε να το βλέπετε κάθε μέρα. Προσωπικά, είχα κρεμάσει μια παλιά διαφήμιση των μηχανημάτων γυμναστικής Soloflex στο δωμάτιό μου, από την εποχή της εφηβείας μου. Αυτό με βοήθησε να παραμείνω εστιασμένος στο στόχο μου».

THE BEAUTY TEAM