Πώς η 55άρα Brooke Shields μεταμορφώνεται σε online personal trainer

mprouk-silnts
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η ρουτίνα προπόνησης που μοιράστηκε στο Instagram, δεν απέχει καθόλου από ένα σεμινάριο master-class fitness.

Ήταν μόλις 12 χρονών στο «Pretty Baby», 14άρων στη Γαλάζια Λίμνη, και 15 στο φιλμ Endless Love του Franco Zeffirelli, με την αξεπέραστη αθώα ομορφιά της να την μεταμορφώνει στο πιο θρυλικό teen icon της δεκαετίας του ‘80. Σήμερα, εν έτει 2020, η «αιώνια παρθένα» της show biz  ανακοινώνει ότι ξεκινά μια σειρά στην εφαρμογή IGTV του Instagram, αφιερωμένη στις καθημερινές προπονήσεις της.

«Ήταν ένας μακρύς δρόμος για να φτάσω ως εδώ», έγραψε η Brooke Shields στο λογαριασμό της στο Instaram, ανεβάζοντας ένα βίντεο με μια σειρά προπονήσεων που εκτελεί καθημερινά. «Το 2018 υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα είχα μια γρήγορη και εύκολη ανάρρωση, κάτι, που για να το καταφέρω έπρεπε να ενισχύσω τους μυς γύρω από το γόνατό μου. Καθώς άρχισα να προπονούμαι έχοντας αυτό το συγκεκριμένο στόχο, έμαθα πάρα πολλά για το πώς λειτουργεί το σώμα μου,  και από κει και μετά, η ρουτίνα γυμναστικής έγινε ένα σημαντικό κομμάτι του τρόπου ζωής μου». 

Η Shields κάνει την προπόνηση με βάρη να φαίνεται εύκολη στα βίντεο που μοιράζονται -τα ημικαθίσματα με kettlebell δεμένο στα ισχία της με ζώνη, και οι άρσεις λεκάνης με βαριά μπάρα μοιάζουν με μια απλή βόλτα στο πάρκο- και, όπως ομολογεί η ίδια, σκοπός της είναι να διαδώσει όλες τις λειτουργικές ρουτίνες προπόνησης που ακολουθεί, στο ένα εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Instagram.

THE BEAUTY TEAM