Tα Acqua di Parma «ντύνονται» με ακόμη περισσότερη ιταλική φινέτσα

acquadiparma
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Μόλις ανακοινώθηκε: ένας κολοσσός στο fashion design, οδηγεί τον δημοφιλή αρωματικό οίκο στην πιο summer-chick εκδοχή του.

Αυτό το καλοκαίρι, η θρυλική εταιρεία αρωμάτων Acqua di Parma, η οποία επί έναν ολόκληρο αιώνα πρεσβεύει το ιταλικό lifestyle, το πάθος για την ομορφιά και την λεπτότητα στο στυλ, κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας επιλέγοντας τον (επίσης) ιταλικό οίκο μόδας La DoubleJ για να δημιουργήσουν από κοινού το πιο must-have-summer-kit.

Αποκτήστε το αποκλειστικά στα atticabeauty stores κάνοντας click ΕΔΩ!

 

Η νέα συνεργασία στηρίζεται στις αξίες που μοιράζονται βαθιά οι δυο ιταλικές εταιρείες, με την JJ Martin, ιδρύτρια του fashion brand, να λέει: «Το La DoubleJ είναι ένας τρόπος να ζεις και να κινείσαι στον κόσμο, αιωρούμενος ανάμεσα σε vintage ατμόσφαιρες και μοντέρνες διαθέσεις. Κάθε δημιουργία La DoubleJ, από τα ρούχα ως τα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, είναι ένα ερωτικό γράμμα στην Ιταλία και σε εκείνη την αδιαμφισβήτητη τέχνη του Ιταλικού τρόπου ζωής που πάντα αγαπούσα».

Από σήμερα, το φωτεινό στιλ, η διακριτική κομψότητα, το ουσιώδες και σοφιστικέ design της Acqua di Parma, συνδυάζονται με το λαμπερό και αισιόδοξο πνεύμα της JJ Martin. Και οι δύο οίκοι μοιράζονται ένα δυνατό πάθος για τις αυθεντικότερες παραδόσεις της ιταλικής φινέτσας, αναζητώντας τα σπανιότερα και τα πιο περιζήτητα υλικά από μικρές γωνιές της Ιταλίας, με αποκορύφωμα τη νέα αρωματική συλλογή Blu Mediterraneo by La DoubleJ, όπου κάθε δημιουργία έχει την λαμπερή κομψότητα του μοτίβου που σχεδίασε η La DoubleJ ειδικά για την Acqua di Parma, το οποίο καλύπτει τις συσκευασίες και εμφανίζεται επίσης στα αξεσουάρ και στα προϊόντα lifestyle.

Διάσημη για τα ζωηρά της prints, για τη vintage αλλά απόλυτα μοντέρνα αισθητική της, η JJ Martin δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο αρμονικό και δυναμικό αρωματικό μπουκέτο βασισμένο στις εσάνς Arancia di Capri, Fico di Amalfi και Mirto di Panarea της Acqua di Parma. Αυτά τα πολυτελή τελετουργικά ομορφιάς για ένα καλοκαίρι γεμάτο φως, συμπληρώνονται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από κεριά για το σπίτι και σημειωματάρια μέχρι αξεσουάρ, όπως πετσέτες, τσάντες και νεσεσέρ παραλίας.

THE BEAUTY TEAM