Η Khloé Kardashian αποκαλύπτει πώς έχασε 20 κιλά μετά τη γέννα

kardashiankaikhloe
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Δυο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, η celebrity πάλεψε σκληρά για να γίνει το ίδιο fit & sexy όπως πριν.

Εν μέσω καραντίνας, η 35χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Khloé Kardashian, μοιράστηκε στο YouTube ένα livestream με την αδελφή της Kourtney, μιλώντας έξω απ’ τα δόντια για το επίπονο ταξίδι της στην απώλεια των πολλών κιλών που απέκτησε μετά τη γέννα της, το 2018.

«Αν κι εσείς προσπαθείτε να χάσετε σημαντικό βάρος, η αύξηση του ιδρώτα από τη γυμναστική και η μείωση των θερμίδων από τη διατροφή είναι μονόδρομος. Το πάλεψα σκληρά και συστηματικά επί εννέα μήνες, και -ουφ!- το κατάφερα!». 

«Σε αυτόν τον κόσμο, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά τρώει. Και όσο πιο άθλια είναι η διατροφή σας, τόσο αυτή θα επιμένει να σας εκδικείται. Γι’ αυτό, επιλέγετε τις θερμίδες που καταναλώνετε με σύνεση, μένοντας μακριά κυρίως από τη ζάχαρη, τα τυποποιημένα τρόφιμα, τα έτοιμα φαγητά και τα αναψυκτικά», είπε η Khloé, τονίζοντας το μεγάλο όφελος που βρήκε στην κετογονική δίαιτα (η οποία είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, πλούσια σε ωφέλιμα λιπαρά και μέτρια σε πρωτεΐνη).

«Μαζί με την Keto, υιοθέτησα και την διαλείπουσα νηστεία τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ προσπάθησα να αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο στην φυσική δραστηριότητα, ακόμη και τρέχοντας με το καρότσι της κόρης μου δεμένο στη μέση μου».

«Χρειάστηκαν εννέα μήνες σκληρής προσπάθειας για να επανέλθω στα κιλά που είχα πριν τη γέννα της True, αλλά ήταν πραγματικά οι εννέα μήνες που άλλαξαν τον τρόπο ζωής μου για πάντα. Ξεκινήστε από το μηδέν, περπατήστε το πρώτο βήμα, προσαρμοστείτε σ’ αυτό, και μέρα με τη μέρα σηκώστε τον πήχυ λίγο ψηλότερα. Μόλις περνάτε κάθε στόχο, θα φτάσετε να θαυμάζετε τον εαυτό σας βλέποντας τι κερδίσατε. Συνεχίστε έτσι κάθε μέρα, απολαμβάνοντας το μεγαλείο της ζωής», λέει η Khloé Kardashian.

THE BEAUTY TEAM