Πώς διατηρείται σε άψογη φόρμα η Kate Middleton

pos-diatireitai-se-apsogi-forma-i-kate-middleton-kate-middleton
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Απλά μαθήματα υγιεινής ζωής και καλλίγραμμης σιλουέτας από μια Δούκισσα, γεννημένη αθλήτρια.

Η ρουτίνα σωματικής εξάσκησης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, ανέκαθεν ήταν εντελώς συνηθισμένη και αρκούντως... πεζή. Πράγμα που σημαίνει ότι Kate Middleton λατρεύει όσο τίποτε περισσότερο τις μεγάλες βόλτες στην εξοχή με όλη την οικογένεια ή κατά μόνας, ενώ το καθημερινό τρέξιμο είναι για την ίδια μια βασική υποχρέωση. Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του βρετανικού περιοδικού Woman & Home, η Δούκισσα δεν απείχε από τις αγαπημένες της fitness συνήθειες ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. «Για την Catherine, η διατήρηση της φυσικής κατάστασης ήταν πάντα σημαντική, κάτι που δεν την σταματά να το αποδεικνύει τόσο με την ασυναγώνιστα φινετσάτη σιλουέτα της σε κάθε δημόσια εμφάνιση, αλλά και μέσα από φωτογραφίες ή βίντεο που ανεβάζει στο επίσημο λογαριασμό της στο Instagram (kensingtonroyal)».

Η Kate Middleton έχει συχνά παραδεχθεί ότι η αγάπη της για τη φύση, τις βόλτες και το τρέξιμο πηγάζει από την ανάγκη της να διατηρεί σε  υψηλά επίπεδα τόσο την σωματική όσο και την πνευματική της υγεία. «Προσπαθώ να μεταδώσω αυτόν τον τρόπο ζωής και στα τρία παιδιά μου από τώρα που είναι πολύ μικρά, γι’ αυτό και οι βόλτες ή το παιχνίδι μαζί τους στην εξοχή αποτελεί για μένα πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινή μου ρουτίνα», είπε στη σειρά podcast «Happy Mum, Happy Baby» της συγγραφέως, blogger και παρουσιάστριας Giovanna Fletcher. 

Ο Mike Tindall, πρώην πρωταθλητής ράγκπι με την εθνική ομάδα της Αγγλία, παντρεμένος με την ξαδέλφη του πρίγκιπα William, Zara Tindall, έχει δηλώσει ότι η Catherine είναι αναμφίβολα ο δρομέας της οικογένειας

. Όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει την ομάδα των ονείρων του στο ράγκμπι, ομολόγησε: «Θα επέλεγα οπωσδήποτε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην ομάδα μου, επειδή μπορεί να τρέχει ασταμάτητα όλη μέρα. Είναι μια μηχανή! Γεννημένη αθλήτρια».

THE BEAUTY TEAM