Η δίαιτα του μπικίνι από ένα top model του Sports Illustrated

i-diaita-tou-mpikini-apo-ena-top-model-tou-sports-illustrated
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

41 ετών σήμερα -και μαμά δυο αγοριών-, η Marisa Miller εξακολουθεί να δείχνει τόσο σέξι με μπικίνι, όπως δυο δεκαετίες πριν.

Κερδίζοντας την 1η θέση στη λίστα του περιοδικού Maxim με τις 100 πιο hot γυναίκες του πλανήτη τη χρονιά 2008, έχοντας φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές για το περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue, και απογειώνοντας τη φήμη της ως global sex symbol την εποχή που περπατούσε στις πασαρέλες των σόου της Victoria's Secret, η Marisa Miller μοιράζεται το σχέδιο διατροφής που ακολουθεί για να παραμένει σε εκπληκτική φόρμα φορώντας μπικίνι.«Ό,τι βλέπετε επάνω μου είναι 100% φυσικό, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να παραμείνω σε φόρμα. Δεν υπάρχει μαγικό χάπι. Πιστέψτε με, αν υπήρχε, θα το ήξερα», δήλωσε η Miller στην USA Today. «Εάν θέλετε να φοράτε μπικίνι μέσα σε ένα λεπτό σώμα, η πιο καλή λύση είναι να διατρέφεστε κατάλληλα καθημερινά. Και να γυμνάζεστε όσο περισσότερο μπορείτε μέσα στη βδομάδα».

Η διατροφική φιλοσοφία πίσω από ένα τέλειο σώμα μέσα σε μπικίνι: Η Miller δεν πιστεύει σε αυστηρές δίαιτες χωρίς υδατάνθρακες. «Αποφεύγοντας τους απλούς υδατάνθρακες, δηλαδή γλυκά, παγωτά και ζάχαρη γενικότερα, επενδύστε σε ινώδεις, σύνθετους υδατάνθρακες αργής πέψης, όπως το πλιγούρι βρώμης και όλα τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα όσπρια, τα φρούτα και τα λαχανικά», λέει. Για να διατηρεί την εικόνα του σώματός της στεγνή από λίπος, η  καθημερινή διατροφή της Miller περιλαμβάνει μια συνεπή επιλογή τροφών που είναι βιολογικά. «Αποφεύγοντας τα χημικά συντηρητικά, και επιλέγοντας προϊόντα που καλλιεργούνται προσεκτικά και φτάνουν στο πιάτο σας με σεβασμό στον άνθρωπο και τον πλανήτη, έχετε κάνει το πρώτο βήμα. Ο επόμενος στόχος σας είναι η μείωση των μερίδων που καταναλώνετε σε κάθε γεύμα. Τρίτο βήμα, η προσπάθειά σας να μασάτε αργά κάθε μπουκιά που βάζετε στο στόμα σας, επιτρέποντας στο στομάχι σας να πέμψει καλά τις τροφές, αποφεύγοντας τον μετεωρισμό. Τέλος, μοιράστε τα καθημερινά σας γεύματα σε 5 έως 6 μικρές μερίδες, αντί για 2 ή 3 μεγάλες».

Γιατί το μπικίνι θέλει Pilates: Όπως είπε η Marisa Miller στο περιοδικό Cosmopolitan, η συγκεκριμένη μέθοδος σμιλεύει το σώμα με ευχάριστες φυσικές κινήσεις. «Λατρεύω το Pilates επειδή επικεντρώνεται στην ενίσχυση του πυρήνα με προκλητικές ασκήσεις που στοχεύουν κάθε γωνία των κοιλιακών μου, της πλάτης και των γλουτών μου. Αν έχετε να επιλέξετε μια μόνο μέθοδο εκγύμνασης που οδηγεί σε επίπεδη κοιλιά μέσα σε λίγο χρόνο, αυτή είναι το Pilates», συμβουλεύει το θρυλικό top model.

THE BEAUTY TEAM