Ο νέος Batman είναι ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο

o-neos-batman-einai-o-pio-omorfos-andras-ston-kosmo-sumfona-me-ena-application-pio-omorfos-andras-ston-kosmo-sumfona-me-ena-application
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Στο Golden Ratio of Beauty Phi, o Robert Pattinson φτάνει στο 92,1%, αφήνοντας Henry Cavill και Brad Pitt να τρώνε τη σκόνη του.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το θρίλερ δράσης Tenet (που θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούλιο), και δουλεύοντας ακόμη την ενσάρκωση του νέου Batman για το 2021, ο πιο σέξι «βρικόλακας» όλων των εποχών, ανακηρύσσεται ως ο πιο όμορφος άνδρας όλων των εποχών, σύμφωνα με τους επιστημονικούς και πολύπλοκους αλγόριθμους μιας εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε πανεύκολα στο κινητό σας. 

Το Golden Ratio of Beauty Phi, είναι ένα app που χρησιμοποιεί τις πιστοποιημένες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου του διάσημου πλαστικού χειρουργού Dr. Julian De Silva, και το οποίο έχει την ικανότητα να αναλύει τη θέση και το μέγεθος μετώπου, ματιών, μύτης, πηγουνιού, άνω και κάτω χείλους, συνδυαστικά με το συνολικό σχήμα κάθε προσώπου, υπολογίζοντας μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κατά πόσο ελκυστικό είναι το πρόσωπο κάθε χρήστη με βάση τις προτιμήσεις του αντίθετου φύλου. 

Με βαθμολογία 91,08%, ο Bradley Cooper ήρθε δεύτερος με μια ανάσα πριν Robert Pattinson, με ονόματα όπως οι George Clooney, Hugh Jackman, David Beckham, Henry Cavill και Brad Pitt, να μην ξεπερνούν το 89%.

«Ο Robert Pattinson ήταν ο ξεκάθαρος νικητής σε όλα τα στοιχεία του προσώπου που ανέλυσαν οι αλγόριθοι με επίκεντρο τη φυσική τελειότητα, και η οποία αποτελεί βασικό κριτήριο για την γοητεία που μαγνητίζει το αντίθετο φύλο», δήλωσε ο Dr. De Silva. «Ο Pattinson ήταν κορυφαίος στην πρώτη πεντάδα για σχεδόν όλες τις κατηγορίες, επειδή έχει αληθινά κλασικά χαρακτηριστικά συν μια υπέροχα σμιλεμένη σιαγόνα. Το μόνο σημείο του προσώπου του ηθοποιού, που είχε σχετικά χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με το μέσο όρο, ήταν τα λεπτά χείλη του», σημειώνει ο επιστημονικά υπεύθυνος δημιουργός του application, προσθέτοντας: «Κανείς δεν μπορεί να έχει τα πάντα».

THE BEAUTY TEAM