«Olivia Palermo, ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σου;»...

olivia-palermo-poia-einai-ta-mustika-tis-omorfias-sou
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

...ρωτούν οι 6,4 εκατομμύρια followers της. Και αυτή απαντά.

Συγκαταλέγεται στην κορυφή της λίστας των πιο διάσημων fashion influencers του 21ου αιώνα, κυρίως χάρη στο απαράμιλλο στυλ που την διέπει σε κάθε κοσμική εκδήλωση (αλλά και σε όλες σχεδόν τις στιγμές της καθημερινότητάς της), γι’ αυτό και κάθε ανάρτησή της στο διαδίκτυο προκαλεί φρενίτιδα και εκατομμύρια copy-paste.

Αλλά ένας άλλος λόγος που καθιστούν την 34χρονη Olivia Palermo αληθινό είδωλο στον κόσμο των social media, είναι η αψεγάδιαστη και απολύτως καλαίσθητη εικόνα του προσώπου της. Η Νεοϋορκέζα top-celebrity δεν σταματά να δίνει πληροφορίες, μυστικά, ιδέες και συμβουλές, που αφορούν στις συνήθειες ομορφιάς που ακολουθεί, βοηθώντας έτσι κάθε ακόλουθό της στο Instagram να το δοκιμάσει -μιας και οι ερωτήσεις που λαμβάνει καθημερινά είναι χιλιάδες.

Το μυστικό της φωτεινής επιδερμίδας της; Η προπόνηση: Σύμφωνα με την Palermo, η γυμναστική μπορεί να προσφέρει στην νεανικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας σας πολλά περισσότερα από οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι είναι λάτρης της Hot-Bikram-Yoga, την οποία ασκεί ανελλιπώς από την ηλικία των 18 ετών, δυο φορές την εβδομάδα. 

Γιατί επισκέπτεται το κομμωτήριο κάθε τρίμηνο: «Εάν έχετε λεπτά μαλλιά σαν κι εμένα, πέρα από τον περιορισμό της ψαλίδας -από την οποία υποφέρει περισσότερο μια αδύναμη τρίχα-, οι θεραπείες με ορούς και κοκτέιλ βιταμινών στην αρχή κάθε εποχής, διασφαλίζουν πραγματικά αναγεννημένα μαλλιά».

Η αληθινή ομορφιά κρύβεται στη φυσικότητα: Η Palermo δεν θα κυκλοφορήσει ούτε στο πιο top gala με βαρύ και πομπώδες μακιγιάζ. «Ανέκαθεν λάτρευα το φυσικό, αέρινο μακιγιάζ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις σκιάσεις του βλέμματος και τις πυκνές βλεφαρίδες, προσθέτοντας μια έξτρα πινελιά σαγήνης στα χείλη από τις αγαπημένες μου συλλογές κραγιόν -πάντα από τον Christian Dior». 

Τι παίρνει μαζί της όταν ταξιδεύει; «Μια μάσκαρα, ένα eyeliner, ένα σπρέι μαλλιών, ένα βερνίκι νυχιών, ένα ξηρό σαμπουάν, μια μίνι χτένα, μια μάσκα περιποίηση προσώπου και την αγαπημένη μου κολόνια -όχι eau de parfum- (πάντα από τον οίκο αρωμάτων Atelier Cologne)».

THE BEAUTY TEAM