Το νέο χρώμα μαλλιών της Salma Hayek θα το δείτε παντού φέτος το καλοκαίρι

auto-to-neo-xroma-mallion-tis-salma-hayek-tha-to-deite-pantou-fetos-to-kalokairi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Αμέσως μετά την καραντίνα βάφει τις γκρίζες ρίζες και η εικόνα της γίνεται viral.

Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα βλέπαμε μια μέρα τις διασημότητες της παγκόσμιας show biz με άσπρες ρίζες και άβαφα μαλλιά, αλλά λόγω του κορωνοϊού έγινε κι αυτό. Μια από τις γυναίκες που δεν δίστασαν να ανεβάσουν φωτογραφίες τους στο Instagram ήταν και η Salma Hayek, -«κάνοντας υπομονή μέχρι να ξαναπάω στο κομμωτήριο», όπως έγραψε.
Τώρα, καθώς οι κομμωτές αρχίζουν να βλέπουν ξανά τις πελάτισσές τους, η πανέμορφη Μεξικανή ηθοποιός (53), δίνει το ερέθισμα για ένα hair look που θα φορεθεί πολύ το φετινό καλοκαίρι από εκατομμύρια γυναίκες

«Σε αναμονή για τις επανεκκινήσεις των γυρισμάτων -Σ.Σ.: Οι δυο επόμενες ταινίες που πρωταγωνιστεί, The Eternals και The Hitman's Wife's Bodyguard 2, θα κυκλοφορήσουν το 2021)- έπρεπε οπωσδήποτε να επιστρέψω στις... ρίζες μου, αλλά και να αποκτήσω μια νέα», έγραψε η Hayek στην πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, παραθέτοντας το πριν και το μετά. 
Στην αριστερή φωτογραφία -που μοιάζει πολύ οικεία σε όσες από εμάς υπομείναμε την καραντίνα χωρίς βαφή- βλέπετε την ηθοποιό με διάσπαρτες γκρίζες ρίζες και θαμπό μαύρο μαλλί πιασμένο σε σφιχτό κότσο. Στη δεξιά εικόνα η Hayek επιστρέφει ανακουφισμένη και υπερήφανη, με μια πλήρως ανανεωμένη κουπ και χρώμα μαλλιών, γεμάτα με ηλιόλουστες ανταύγειες καραμέλας και έναν απαράμιλλα μεταξένιο όγκο, δημιουργώντας την πιο αναζωογονητική τάση για το καλοκαίρι του 2020. 

THE BEAUTY TEAM