Πώς καταπολέμησε τη λαιμαργία της η Alicia Keys

me-poious-tropous-katapolemise-ti-laimargia-tis-i-alicia-keys-alicia-keys
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει ακόμη πιο σφιχτό και αδύνατο σώμα. Πώς;

40 ετών και μητέρα δυο παιδιών, η τραγουδίστρια και μουσικός με τα Grammy στη σειρά, είναι από εκείνες τις γυναίκες που έχουν να διαχειριστούν ένα δύστροπο σώμα όσον αφορά στις αυξομειώσεις βάρους και στην κατανομή του λίπους. Μπορεί η Alicia Keys να διαθέτει πληθωρικές και σέξι καμπύλες -κάτι που και η ίδια λατρεύει όπως έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της-, αλλά το μεγάλο της πρόβλημα ήταν ανέκαθεν η λαιμαργία

Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας, φοβήθηκε ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γεμίσει το σώμα της με πολλά κιλά, και γι’ αυτό αποφάσισε να εκμεταλλευτεί όλες τις μέρες της καραντίνας για να πετύχει ακριβώς το αντίθετο: να αποκτήσει ένα ακόμη πιο λεπτό σώμα. 

Η πρώτης της κίνηση ήταν να βγάλει από το μυαλό της το φαγητό, επιμένοντας σε καθημερινές ασκήσεις γιόγκα και διαλογισμού σε εξωτερικό χώρο, που ξεπερνούσαν τη μια ώρα. Μετά, ακολουθούσε μια δυναμική αερόβια προπόνηση με σκοπό την απώλεια λίπους όλο και το σώμα και να νικήσει τα «ψωμάκια». Με την βοήθεια της φίλης της και διάσημης fitness instructor, Jeanette Jenkins, η Keys εκτελούσε ένα απαιτητικό χορογραφημένο πρόγραμμα, το οποίο πυροδοτούσε την καύση πολλών θερμίδων από όλο το σώμα, νιώθοντας κάθε μέρα όλο και πιο σφιχτούς τους μηρούς, τα μπράτσα και την κοιλιά της.

Αλλά αυτό που την οδήγησε στην μεγάλη μεταμόρφωση ήταν το προσεκτικό πλάνο διατροφής που της συνέστησε η προπονήτρια, μέσα από τροφές που προάγουν τον κορεσμό με υγιεινό τρόπο και που προστατεύουν τον εγκέφαλο να μην πέσει στην παγίδα των λιπαρών, παχυντικών και λιχούδικων τροφών. Η αποφασισμένη τραγουδίστρια, κατανάλωνε πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα, επιμένοντας μόνο σε φυσικές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ποιοτικές άπαχες πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και υγιεινά λιπαρά, ενώ κάθε βράδυ κατανάλωνε μόνο σούπες λαχανικών. 
Μια ώρα πριν πέσει για ύπνο, η Keys ολοκλήρωνε την ημερήσια καύση θερμίδων με εξωτερικές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τζόκινγκ ή ποδηλασία. 

Η απόκτηση μιας αξιοζήλευτης σιλουέτας όπως της Alicia, η οποία παρόλο που αδυνάτισε εντυπωσιακά εξακολουθεί να διατηρεί τις σέξι, χυμώδεις καμπύλες της, μπορεί να γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα περιττά κιλά τους -τα οποία, οφείλονται 100% στη λαιμαργία...

THE BEAUTY TEAM