Το μυστικό πίσω από την εκπληκτική σωματική διάπλαση του Chris Hemsworth

to-mustiko-piso-apo-tin-ekpliktiki-somatiki-diaplasi-tou-chris-hemsworth
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο επί πολλά έτη προσωπικός προπονητής του, Luke Zocchi, αποκαλύπτει.

Κανείς δεν γνωρίζει τον Chris Hemsworth καλύτερα από την οικογένειά του. Εκτός και αν είναι κολλητός του και ταυτόχρονα αποκλειστικός προπονητής του -όπως ο Luke Zocchi. Αυτός είναι ο γυμναστής, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια καθοδηγεί τον Hemsworth στην θεϊκή μεταμόρφωσή του ως Thor.«Γνωρίζω τον Chris από τότε που ήμασταν 6 ετών, και μείναμε στενοί φίλοι από τότε», λέει ο Zocchi σε μια συνέντευξη που έδωσε τον προηγούμενο μήνα στο DMARGE (το μεγαλύτερο ανδρικό site της Αυστραλίας). «Όταν ξεκίνησα το ερασιτεχνικό μποξ στα 17 μου, ο Chris απλά παρακολουθούσε τις προπονήσεις. “Ανέβα κι εσύ στο ρινγκ”, του έλεγα, και κάθε φορά έπαιρνα την ίδια απάντηση: “Αποκλείεται, θα καταστρέψω το πρόσωπό μου!”. Τελικά αποδείχθηκε έξυπνη η στάση του φίλου μου, αφού δυο δεκαετίες μετά, το πρόσωπό του είναι το ίδιο ακριβοπληρωμένο στο box office όσο και το σώμα του». 

Κάτι παραπάνω από «θεός»: Ο Hemsworth δεν πληροί απλά τα βασικά χαρακτηριστικά ενός υπερήρωα της Marvel, αλλά είναι και ένας απολύτως δυνατός και όμορφος άνδρας, που μόνο με αληθινό θεό της δράσης μπορεί κανείς να τον παρομοιάσει. Απόδειξη; Η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί και σπάει «ταμεία» στο Netflix (Extraction), ενώ ήδη προετοιμάζεται για την επική επαναφορά του ως Σκανδιναβός Θεός του Κεραυνού στην νέα ταινία «Thor: Love and Thunder», η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2022.

Λίγες μέρες πριν: Ο ηθοποιός ανέβασε αυτό το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (τον οποίο ακολουθούν 43 εκατομμύρια άτομα):

Λίγους μήνες πριν: Για τις ανάγκες του ρόλου του στο Extraction, ο Hemsworth και ο Zocchi συνεργάστηκαν εντατικά με σύντομα αλλά πολύ αποτελεσματικά προγράμματα προπόνησης βασισμένα στη μέθοδο HIIT. «

Δεν ήθελα ο μισθοφόρος που καλείται να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή να έχει μυϊκό όγκο, αλλά περισσότερη αντοχή, μέσα από συνεδρίες καρδιαγγειακής προπόνησης και πάλης», λέει ο Zocchi.

 Σήμερα: «Για τις ανάγκες του επερχόμενου Thor, διαλέξαμε ασκήσεις που θα αφορούσαν στην εκ νέου διόγκωση των μυών του, αλλά χωρίς να χάνουν ίχνος από την ελαστικότητα και την ευελιξία τους. Γι’ αυτό, συνδυάσαμε ασκήσεις με βάρη υψηλού φορτίου με λίγες επαναλήψεις, μαζί με διατάσεις, που βοηθούν στην ελαστικότητα των μυών του άνω μέρους του σώματος», λέει ο Zocchi.

THE BEAUTY TEAM