Δέκα λεπτομέρειες που απογειώνουν το loft των Naomi Watts και Liev Schreiber

naomi-watts-house-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες μεταμόρφωσαν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν σε μια πραγματική οικογενειακή όαση.

Μετά από δέκα μήνες εργασιών, τα δύο πολυτελέστατα διαμερίσματα της Naomi Watts και του Liev Schreiber στην Νέα Υόρκη μεταμορφώθηκαν σε ένα πραγματικό σπίτι, με την βοήθεια της εταιρείας εσωτερικής διακόσμησης Ashe & Leandro.

Architectural Digest
Λιτή και εντυπωσιακή είσοδος
Η είσοδος του διαμερίσματος με τα ασπρόμαυρα πλακάκια της Clé και την γυάλινη αψίδα γρήγορα προδιαθέτει ευχάριστα τον επισκέπτη και αποτελεί μια «πρόγευση» των στυλιστικών επιλογών στο εσωτερικό.

Φως παντού!
Οι εσωτερικοί διακοσμητές Ariel Ashe και Reinaldo Leandro χρησιμοποιήσαν πολλά εξαιρετικά φωτιστικά για να γεμίσουν το διαμέρισμα με άπλετο φως, όπως με την εντυπωσιακή εγκατάσταση της Apparatus Studio στην κεντρική τραπεζαρία και τις παιχνιδιάρικες απλίκες στο δωμάτιο των παιδιών.

Architectural Digest
Γήινη θαλπωρή και ζεστασιά
Για να δημιουργήσουν μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι διακοσμητές χρησιμοποίησαν πολλές μικρές γήινες και εκλεκτικές λεπτομέρειες, συνδυάζοντας τα ψάθινα χαλιά και ξύλινα τραπέζια με τους βελούδινους καναπέδες και δερμάτινες καρέκλες.

Architectural Digest
Χρώματα με μέτρο
Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού είναι σε ζεστά και ουδέτερα χρώματα, το έντονο πράσινο στο μπαρ δίνει μια απρόσμενη ζωντάνια στο χώρο, ενώ αντίστοιχα οι χρυσές λεπτομέρειες στα φωτιστικά και έπιπλα δίνουν μια glamorous νότα στον χώρο.

Architectural Digest
Μια κουζίνα που σπάει τα πρώτυπα
Στην κουζίνα η Watts προτίμησε να συνδυάσει αντισυμβατικά μαύρα ντουλάπια με γυάλινες πόρτες και μια παραδοσιακή μαρμάρινη πλάκα.

Casual και cozy γωνιές
Αντί για ένα πιο παραδοσιακό συνδυασμό τραπεζιού και καρεκλών για να υποδέχονται τους φίλους τους, το σπίτι των Watts και Schreiber έχει ένα έδρανο από καρυδιά που σίγουρα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Architectural Digest
Ένα μπάνιο αλλιώς
Οι Ashe & Leandro έδωσαν ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο τόνο στο πιο χρηστικό δωμάτιο του σπιτιού, με ένα εντυπωσιακό πολυέλαιο της Ralph Lauren Home, μια μπανιέρα της Victoria & Albert και έναν καθρέπτη και καρέκλα αντίκες.

Ανάλαφρες πινελιές που κάνουν την διαφορά
Με τα φωτιστικά που θυμίζουν κοσμήματα και τις φλοράλ κουρτίνες να παίζουν με τα αρρενωπά μπλε χρώματα της κεντρικής κρεβατοκάμαρας, οι διακοσμητές έχουν πετύχει μια αρμονική ισορροπία.

Architectural Digest
Ένα πιο «ώριμο» παιδικό δωμάτιο
Ο χώρος των δύο γιων της Watts και του Schreiber για διάβασμα και παιχνίδι έχει «αναβαθμιστεί» με έναν δερμάτινο τμηματικό καναπέ της Living Divani, ένα ριγέ χαλί του John Robshaw, φωτιστικά του Michael Anastassiades for Flos, γραφεία της Design Within Reach και καρέκλες Norman Cherner.

Architectural Digest
Ένα υπνοδωμάτιο στα μέτρα του Μορφέα
Στο κύριο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος κυριαρχούν τα μπλε χρώματα και υφές. Το κρεβάτι RH είναι εξοπλισμένο με σκεπάσματα από τον Ralph Lauren, οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με ύφασμα Clarence House, οι φλοράλ κουρτίνες είναι από την Duralee ενώ ένα μαροκινό χαλί αντίκα τοποθετείται πάνω από την μοκέτα της Holland & Sherry.