Τα αντηλιακά με το υψηλότερο IQ

ta-antiliaka-me-to-upsilotero-iq
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ανεξαρτήτως SPF, αυτά τα προϊόντα έχουν ένα άλλο τεράστιο ατού: αναγνωρίζουν την ευαισθησία κάθε σημείου του δέρματός σας.

Ξέρουμε γιατί όλοι μισείτε την ώρα που πρέπει να απλώσετε αντηλιακό: κάποια είναι πολύ λιπαρά, τα περισσότερα υπέρ του δέοντος καλυπτικά, μερικά φεύγουν αμέσως μετά από μια βουτιά στο νερό, ενώ τα περισσότερα αφήνουν ενοχλητικές στάμπες στα ρούχα και τα αξεσουάρ της παραλίας. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι η μεγαλύτερή σας έγνοια είναι αν το αντηλιακό που αγοράσατε είναι ιδανικό για τον προσωπικό τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας; 

Όσο κι αν οι περισσότερες φόρμουλες ηλιοπροστασίας είναι σήμερα αποτελέσματα της αιχμής της επιστημονικής έρευνας ενάντια στην UV ακτινοβολία, υπάρχουν μερικά αντηλιακά, τα οποία όχι μόνο μπορούν να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες, τη φωτογήρανση, την ακμή και την ερυθρίαση από το άμεσο ηλιακό φως, αλλά παρέχουν ιδιότητες θεραπευτικής ανάκαμψης για πολλές ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αυτά είναι:

- Wet Skin Sun Protection SPF 50 (Youth Lab): Αντηλιακό ξηρό λάδι προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας και ενεργοποιητή μαυρίσματος. Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, απλώνεται απευθείας στο βρεγμένο δέρμα και είναι ιδανικό για τους λάτρεις των σπορ. 

- Βronz Repair Moderate Sun (Institut Esthederm): Μια απαλή, βελούδινη κρέμα ενίσχυσης του φυσικού μαυρίσματος, η οποία αποτρέπει τη φωτογήρανση, διορθώνει τις ρυτίδες και διατηρεί το δέρμα σφριγηλό. 

- Huile De Monoi Taiti SPF 6, (Hei Poa): Αντηλιακό λάδι προσώπου με εξωτικό λάδι Monoi και άρωμα καρύδας. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB.

- Αnti-Wrinkle Face Suncare SPF 50 (Caudalie): Aντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου, εμπλουτισμένη με οργανικό νερό σταφυλιών. Προσφέρει στην επιδερμίδα μέγιστη προστασία UVA / UVB για ένα φυσικό, φωτεινό και μακράς διάρκειας μαύρισμα, διατηρώντας ταυτόχρονα την νεανική της όψη.

- Sun Screen Velvet Face SPF 50+ (Frezyderm): Διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με την επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, που προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, χαρίζει βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα και προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες.

- Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 30 (Korres): Διφασικό αντηλιακό με water υφή για το πρόσωπο και το σώμα , εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ πανθενόλη και εκχύλισμα βιολογικού αγγουριού. Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας.

- Sun Protect & Dry Touch Gel SPF 30 (Nivea): Aντηλιακό σε μορφή τζελ υψηλής αποτελεσματικότητας με διάφανη σύνθεση, που δεν αφήνει λευκά σημάδια επειδή απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας.

- Active Sun Screen Body Foundation SPF 30 (Frezyderm): Πρωτοποριακό αντηλιακό foundation σώματος που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις ευρυαγγείες.

THE BEAUTY TEAM