Η καραντίνα οδήγησε την Kaia Gerber να χτυπήσει ένα ακόμη τατουάζ -μόνη της!

kaia-gerber
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το top model -και κόρη της Cindy Crawford- εξηγεί τα σημάδια που άφησε στο σώμα της η απομόνωση εφ’ όρου ζωής.

Τα «χαστούκια» που έφαγαν όλες οι νεαρές ηλικίες εξαιτίας του κορωνοϊού ήταν πολύ πιο ηχηρά από ό,τι ένιωσε ο μέσος όρος. Όταν το αίμα βράζει, είναι πολύ δύσκολο να μείνεις φυλακισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους, και αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε την 18χρονη Kaia Gerber να αναζητήσει διέξοδο στην πρόσθεση ενός ακόμη tattoo στο σώμα της -αυτή τη φορά εντελώς αυτοσχέδιο.
Το super model είπε πρόσφατα στο περιοδικό Glamour: «Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι είναι να κάνω τατουάζ -πάντα διακριτικά, μίνιμαλ αλλά και συχνά απρόβλεπτα όσον αφορά το σημείο του σώματος-. Αλλά εξαιτίας του Covid-19, δεν μπορούσα να επισκεφθώ τον αγαπημένο μου tattoo artist Rafael Valdez, οπότε δοκίμασα να το κάνω μόνη μου, κάτι που ωστόσο δεν το προτείνω σε καμία κοπέλα, εκτός και αν έχει την κατάλληλη εμπειρία»

.Η Gerber χρησιμοποίησε ένα επαγγελματικό μηχάνημα personal tattoo που διαθέτει στο σπίτι της, αλλά δεν προσπάθησε κάποιο περίπλοκο σχέδιο. «Απλά χάρισα στον εαυτό μου έναν μικρό άγγελο για να με προστατεύει. Ένα σημάδι που θα θυμάμαι εφ’ όρου ζωής κρατώντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις που βίωσα εν μέσω καραντίνας, και για να μην ξεχάσω ποτέ τον τρόμο που έσπειρε στον πλανήτη ο κορωνοϊός. Ελπίζω όχι για πάντα», λέει.  

THE BEAUTY TEAM