DASH: η πιο αποτελεσματική, γρήγορη και χορταστική δίαιτα όλων των εποχών

rebelkaiwilson
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κλέψτε τις πρακτικές της Rebel Wilson, για να χάσετε κι εσείς κάμποσα παραπανίσια κιλά μέσα στο καλοκαίρι.

«Ακόμα κι αν πρέπει να σέρνεστε, συνεχίστε να ακολουθείτε τους στόχους σας, γιατί αξίζει τον κόπο. Δώστε έστω και λίγη προσπάθεια κάθε μέρα. Ξέρω ότι μερικές μέρες είναι απογοητευτικές και θυμίζουν κόλαση, θέλεις να τα παρατήσεις, ενοχλείσαι από την έλλειψη προόδου, αλλά τα καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο σου. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος;», γράφει στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησής της στο Instagram η κωμική ηθοποιός Rebel Wilson, και συνεχίζει: «Η δική μου αποστολή ονομάζεται “Έτος Υγείας” και ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω να φτάσω να ζυγίζω 75 κιλά πριν από το τέλος της χρονιάς». Ο Wilson συνεργάζεται με τον προσωπικό προπονητή Jono Castano επτά ημέρες την εβδομάδα, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γυμνάζεται σκληρά πάνω σε προγράμματα υψηλής έντασης.

 Επίσης, περπατά περισσότερο, ανεβοκατεβαίνει άπειρα σκαλιά, σπρώχνει μίνι-βαν (!), ενώ έχει υιοθετήσει μια υγιεινή διατροφή που βασίζεται στη μέθοδο δίαιτας DASH, και η οποία αποτελείται από πολλά μικρά μενού κατά τη διάρκεια της ημέρας με έμφαση σε φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας (ψάρια και πουλερικά), καρύδια, φασόλια και δημητριακά ολικής άλεσης, αποφεύγοντας την κατανάλωση κάθε είδους επεξεργασμένης τροφής. 

Η δίαιτα DASH έχει ανακηρυχθεί από επίσημους ιατρικούς φορείς (The National Heart, Lung and Blood Institute, The American Heart Association) ως η πιο υγιεινή δίαιτα στις ΗΠΑ, χάρη στο πλεονέκτημά της να ρίχνει γρήγορα πολλά κιλά -έως και 15 κιλά μέσα σε 2 μήνες-, βελτιώνοντας παράλληλα όλους τους δείκτες υγείας, από την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερίνη έως και την αποτροπή κινδύνου εμφάνισης διαβήτη.  

Παράλληλα έχει ψηφιστεί από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο ως η καλύτερη,  αποτελεσματικότερη,  γρηγορότερη και πιο χορταστική δίαιτα όλων των εποχών.

THE BEAUTY TEAM