Έτσι ακριβώς εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα μέσα σε λίγες μέρες

etsi-akribos-eksafanizetai-i-kuttaritida-mesa-se-liges-meres-kuttaritida-mesa-se-liges-meres
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η τρεις φορές νικήτρια στο διαγωνισμό Bikini World Champion, έχει το μυστικό.

Ονομάζεται Rachel Dillon και κατάγεται από την Αυστραλία -τη χώρα όπου 300 μέρες το χρόνο οι γυναίκες φορούν μπικίνι. Η 27χρονη fitness instructor, μεγαλωμένη μέσα στα γυμναστήρια και έχοντας κατακτήσει από το 2015 μέχρι σήμερα τρεις φορές τον τίτλο για την καλύτερη αθλήτρια μέσα σε μαγιό στους παγκόσμιους διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνει τον τρόπο που μπορείτε να νικήσετε την κυτταρίτιδα και να κυκλοφορήσετε υπερήφανη μέσα στο μπικίνι σας στις διακοπές.

«Έχετε μια καρέκλα κι έναν σκύλο;», λέει η Rachel Dillon και εξηγεί: «Δίχως κανέναν εξοπλισμό γυμναστηρίου, μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα δυο φορές την ημέρα αφιερώνοντας το πολύ μισή ώρα τη φορά. Κάθε μια από τις παρακάτω 7 ασκήσεις διαρκεί 60 δευτερόλεπτα, εκτελώντας τη μια μετά την άλλη χωρίς διάλειμμα. Στο τέλος κάθε κύκλου, ξεκουραστείτε για δυο λεπτά και επαναλάβετε τον κύκλο άλλες τρεις φορές».

Αυτό αρκεί; Σύμφωνα με τη Dillon, οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι επικεντρωμένες στην καύση λίπους, στην τόνωση των μυών και στην γλυπτική των επίμαχων σημείων που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Αλλά δεν θα είναι ποτέ τόσο αποτελεσματικές σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν δεν τηρήσετε και ένα βασικό πρωτοκόλλο διατροφής. «Μάθετε να τρώτε 5 έως 6 μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα, χωρίς να ξεπερνάτε συνολικά τις 2.000 θερμίδες. Επιμείνετε στις άπαχες πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, τους σύνθετους υδατάνθρακες, τα καλά λιπαρά και τις φυτικές ίνες -οι οποίες βρίσκονται σε κάθε φρέσκο φρούτο ή πράσινο λαχανικό», λέει η Dillon, και προσθέτει: «Αποφύγετε εντελώς το αλκοόλ και πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερού καθημερινά. Ταυτόχρονα, ακολουθήστε μια σταθερή ρουτίνα μασάζ με κάποιο αδυνατιστικό προϊόν ή μια ειδική συσκευή κάθε βράδυ και πρωί». 

THE BEAUTY TEAM