Η Emily Ratajkowski τα έβαψε ξανθά και έγινε αγνώριστη

i-emily-ratajkowski-ta-ebapse-ksantha-kai-egine-agnoristi
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Όπως δηλώνει, τις πήρε 7,5 ώρες για να πετύχει το τέλειο blonde look, και αληθινά το διασκέδασε.

Η Emily Ratajkowski είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μελαχρινές καλλονές -ή τουλάχιστον ήταν μέχρι χθες. Σήμερα, το μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει στο Instagram ότι έγινε πλέον ξανθιά -και, αναμφισβήτητα δείχνει καταπληκτική, μολονότι ακόμη και οι 26,6m ακόλουθοί της δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν.

Αν η φλογερή Emily έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ξανοίγει τα κατάμαυρα φυσικά της μαλλιά προς το φωτεινό καστανό, αυτή τη φορά έφτασε το δικό της blonde ambition στο τέρμα! Όπως ανέφερε στο περιοδικό Elle, εμπνεύστηκε τα τα νέα ξανθά μαλλιά της από την Pamela Anderson και τη Sharon Tate: «Μελέτησα πολλές φωτογραφίες των δυο ινδαλμάτων μου πριν καταλήξω στο τελικό χρώμα. Και μπορεί στην αρχή να ένιωσα νευρική και αγχωμένη, εντούτοις, νιώθω πολύ καλά μετά από αυτό».

Σε ένα ακόμη βίντεο που ανέβασε στο Instagram μέσα από το μπάνιο της, η Ratajkowski αποκαλύπτει τη διαδικασία της μεγάλης αλλαγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι χρειάστηκε 7,5 ώρες για να καταφέρει το τέλειο ξανθό που ζητούσε, με τη βοήθεια των προϊόντων βαφής μαλλιών Kérastase και των experts colorists που την επισκέφθηκαν κατ οίκον -σ.σ.: η ηθοποιός είναι ambassador του παγκοσμίου φήμης οίκου styling και περιποίησης μαλλιών από το 2018.

«Είναι νωρίς ακόμη να το συνηθίσω, αλλά μπορώ να πω ότι σίγουρα το απολαμβάνω με χαρά», γράφει η ίδια στο Instagram. «Ό,τι πιο συγκλονιστικό ένιωσα τον τελευταίο καιρό. Είναι πραγματικά ένας θαυμάσιος τρόπος να αισθάνεσαι τον έλεγχο της εμφάνισής σου και να διασκεδάζεις με την ύπαρξή σου. Νομίζω ότι τέτοιες μεταμορφώσεις του look πρέπει να τολμήσουν όλο και περισσότερες γυναίκες, βάζοντας λίγη χαρά στη ζωή τους μέσα σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο που ζούμε».

THE BEAUTY TEAM