Carrie Underwood: από τραγουδίστρια top fitness instructor

poia-gnosti-tragoudistria-egine-top-fitness-instructor
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η Carrie Underwood δημιούργησε την εφαρμογή Fit52, για όσους παλεύουν με τα κιλά και τη φόρμα τους (όπως αυτή).

Η 37χρονη Carrie Underwood, η πιο διάσημη τραγουδίστρια και συνθέτρια της σύγχρονης κάντρι μουσικής, αλλά παράλληλα και επιτυχημένη fashion designer, ηθοποιός και συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας, από σήμερα προσθέτει και έναν ακόμη τίτλο στο πολυσχιδές βιογραφικό της: προπονήτρια fitness!
Όπως δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Women’s Health, λατρεύει να γυμνάζεται όχι μόνο για να διατηρεί το σώμα της σε διαρκή καλή φυσική κατάσταση, αλλά κυρίως επειδή η άσκηση λειτουργεί ως το καλύτερο ανακουφιστικό μέσο για την καταπολέμηση του άγχους.

 Παράλληλα, η Underwood ανακάλυψε ότι οι πιο υγιεινές επιλογές διατροφής τής έδιναν περισσότερη ενέργεια, αλλά και έναν πολύ πιο αποδοτικό τρόπο να χάνει γρήγορα κάποια περιττά κιλά που δημιουργήθηκαν μετά από τις δυο εγκυμοσύνες της. Στο βιβλίο της Find The Path, που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, γράφει: «Θέλω να είμαι υγιής και fit 52 εβδομάδες το χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι τέλειος κάθε μέρα. Αυτή η φιλοσοφία δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο παρά μια προσέγγιση κοινής λογικής ώστε να διατηρείτε το σώμα σας σε άριστη κατάσταση, είτε πρόκειται για την πιο απλή σωματική δραστηριότητα, όπως το καθημερινό περπάτημα, είτε για σοφότερες επιλογές τροφών, οι οποίες χαρίζουν υγεία, ευεξία και απώλεια κιλών»

.Επειδή η Underwood χρειάστηκε να επενδύσει πολύ χρόνο για να μάθει τι λειτουργεί καλύτερα για το σώμα της όσον αφορά στη διατροφή, στην άσκηση και στην υγιεινή ζωή, συγκέντρωσε όλη την προσωπική της εμπειρία σε ένα application για κινητά, μέσα από το οποίο σκοπεύει να εξοβελίσει το χαρακτηρισμό «αγγαρεία» για τις προπονήσεις, και να βοηθήσει κάθε άνθρωπο να ακολουθήσει το προσωπικό του μονοπάτι προς την υγεία, ανάλογα με τη φυσική του κατάσταση.

«Πολλές από τις προπονήσεις διαρκούν μόνο 30 λεπτά και περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό απλών ασκήσεων, ενώ η εφαρμογή θα σας στέλνει συνεχείς υπενθυμίσεις, συμβουλές και στατιστικές που αφορούν στον έλεγχο της πορείας σας», λέει η Underwood.   

ΤΗΕ ΒEAUTY TEAM