Τα γκρίζα μαλλιά της Lily Allen δημιούργησαν τα πιο θετικά vibes του μήνα

ta-gkriza-mallia-tis-lily-allen-dimiourgisan-ta-pio-thetika-vibes-tou-mina
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Πώς ένα post αληθινής, «γυμνής» ομορφιάς της τραγουδίστριας, κατάφερε να στείλει τόνους θετικής ενέργειας στους εκατομμύρια οπαδούς της.

H 35χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας, δεν είναι από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν «φίλτρα» στις διαθέσεις, τις πράξεις και τις αναρτήσεις της στα social media, και ίσως γι’ αυτό οι οπαδοί της την ακολουθούν πιστά σε ό,τι κι αν κάνει στην καριέρα και τη ζωή της. Οι 1.2m followers της στο Instagram αγαπούν και εμπνέονται από τις αναρτήσεις της Lily Allen επειδή ακριβώς εκθέτει τον εαυτό της, τις προσωπικές της ιστορίες και τις εμπειρίες της χωρίς ίχνος εξωραϊσμού -έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει, κάποιες δύσκολες στιγμές στην καριέρα της, ακόμη και για όλες τις ήττες που βίωσε μέσα από τις ερωτικές της σχέσεις. 

Ίσως και γι’ αυτό η πιο πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία φωτογραφίζεται εντελώς αμακιγιάριστη και τις γκρίζες τρίχες των μαλλιών της σε πρώτο πλάνο (λόγω της καραντίνας αλλά και των ακυρώσεων όλων των συναυλιών που είχε προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι), προκάλεσε συνωστισμό likes και ποικίλων θετικών σχολίων.

Έχουμε δει πολλές διασημότητες να πειραματίζονται σπίτι τους με βαφές και κουρέματα την περίοδο του lockdown, αλλά η Lily Allen αποφάσισε να μην κάνει τίποτε από όλα αυτά, αλλά να αποκαλύψει χωρίς φόβο και πάθος το έντονο γκριζάρισμα των μαλλιών της. Θα πείτε, και τι έγινε; Κι όμως, η συγκεκριμένη εικόνα της τραγουδίστριας πυροδότησε με τόνους αισιοδοξίας τις θαυμάστριές, γεμίζοντας την ανάρτησή της με άπειρα κομπλιμέντα και σχόλια. Η διάσημη στυλίστρια μόδας Grace Woodward έγραψε: «Φαίνεσαι αληθινά υπέροχη και αυτό με έκανε να νιώσω κι εγώ η ίδια πολύ καλύτερα με την εικόνα μου». Άλλοι ακόλουθοι έγραψαν ότι μόνο και μόνο το χαμόγελό της αρκεί για να δώσει έμπνευση και θετική ενέργεια, όπως και το ότι δείχνει τόσο αληθινά φυσική και όμοφη χωρίς να χρειάζεται μακιγιάζ ή βαμμένες τρίχες. Μια ακόμη οπαδός σημείωσε: «Ευχαριστώ για την γυμνή αλήθεια σου που μου χάρισες. Είναι τόσο απελευθερωτικό!». 

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM