Μια celebrity makeup artist έχει το μυστικό για τέλειο cat-eye look

mia-celebrity-makeup-artist-exei-to-mustiko-gia-ena-teleio-cat-eye-look
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η Katie Jane Hughes μοιράστηκε τη σωστή τεχνική με ένα βίντεο στο Instagram.

Όσον αφορά τις συμβουλές μακιγιάζ των ματιών, η Katie Jane Hughes είναι ίσως η μόνη ειδικός που πρέπει να εμπιστευθείτε, όχι μόνο επειδή είναι μια από τις δημοφιλείς makeup gurus στα social media, αλλά κυρίως επειδή οι υπηρεσίες της είναι σε πρώτη ζήτηση από εκατοντάδες φίρμες της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς, όπως και αμέτρητες celebrities της show biz και της μόδας.

Πριν λίγες μέρες, η Hughes αποκάλυψε ένα απίστευτα απλό τέχνασμα για να πετύχετε το τέλειο winged eyeliner.

Λέει η Αγγλίδα makeup expert: «Θα χρειαστείτε ένα eyeliner, έναν μεγεθυντικό καθρέφτη και λίγα λεπτά υπομονής για τα εξής απαραίτητα βήματα: Ξεκινήστε την εφαρμογή του eyeliner στο πάνω βλέφαρο όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες, χωρίς βιασύνη, μέχρι να φτάσει το πινέλο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Εκεί, μείνετε λίγο παραπάνω, κινώντας το eyeliner με μικρές κινήσεις σαν διακεκομμένες στίξεις και φορά προς τα έξω. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, επειδή με αυτό το το τρικ περιορίζετε τα λάθη κατά την εφαρμογή». 

Επίσης, σύμφωνα με την Hughes, για να πετύχετε αυτό το τέλειο cat-eye look εφαρμόστε το eyeliner διατηρώντας τα βλέφαρά σας πολύ ανοιχτά ώστε να αντιλαμβάνεστε κάθε στιγμή έως πού φτάνει η άκρη του πινέλου και πόσο πυκνά εφαρμόζεται το χρώμα. «Όταν τα μάτια είναι μισόκλειστα, σχεδόν πάντα  το αποτέλεσμα δεν είναι επαρκώς γεμάτο και τέλεια φινιρισμένο». 

THE BEAUTY TEAM