Απλές κινήσεις για ανέμελα μαλλιά στον ήλιο και τη ζέστη

oi-4-aples-kiniseis-gia-anemela-mallia-ston-ilio-kai-ti-zesti-aples-kiniseis-gia-anemela-mallia-ston-ilio-kai-ti-zesti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Αυτές οι εύκολες επαγγελματικές συμβουλές θα σας αφήσουν με υπέροχα και υγιή μαλλιά όλο το καλοκαίρι, χωρίς άλλα «μπερδέματα».

Καθώς μετατρέπετε την γκαρνταρόμπα σας σε εντελώς καλοκαιρινή μέρα με τη μέρα, το ίδιο κάνετε και με την εικόνα των μαλλιών σας: πιθανώς ένα πιο βολικό κούρεμα θα σας κάνει να νιώθετε το κεφάλι σας ανάλαφρο και μοντέρνο, ενώ σίγουρα μια ανανέωση ή ακόμη και αλλαγή στο χρώμα τους εγγυάται καλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να παραμελήσετε όλο το καλοκαίρι είναι η φροντίδα της υγείας τους για να αποφύγετε  φριζάρισμα, ψαλίδα, πιτυρίδα, τριχόπτωση και γρήγορο ξεθώριασμα του χρώματος.
Οι ειδικοί λένε πως μια μόνο ώρα στον καυτό ήλιο ισούται με ένα 10λεπτο στέγνωμα με το πιστολάκι στο «ζεστό»! Τα μαλλιά, μολονότι θεωρούνται πολύ πιο ανθεκτικά από την επιδερμίδα κατά την επαφή τους με τον ήλιο του καλοκαιριού, εντούτοις, είναι το ίδιο ή και περισσότερο ευάλωτα σε βλάβες αν αμελείται παντελώς την προστασία τους. 

 Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας μεταξένια, δυνατά και ανέμελα όλο το καλοκαίρι, διαβάστε τις εξειδικευμένες συμβουλές. 

- Απαλλαγείτε από την ψαλίδα και την ξηρότητα: Ανεξάρτητα από το αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, κόβοντας τις άκρες μερικά εκατοστά θα τα βοηθήσετε να φαίνονται πολύ πιο όμορφα και υγιή. 

- Για τη σωστή θρέψη και προστασία των μαλλιών σας πριν την έκθεσή τους στον ήλιο, εφαρμόστε μια εντατική αγωγή: Σύμφωνα με την ειδικό, τα  ενυδατικά serum και οι μάσκες μαλλιών χρησιμοποιούνται για να σφραγίσουν κάθε τρίχα και να προστατεύσουν από την ηλιακή ακτινοβολία και τους άλλους εξωτερικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα θρέφουν τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Και οπωσδήποτε μην βγείτε έξω αν δεν έχετε απλώσει το ειδικό αντηλιακό spray μαλλιών εφαρμόζοντας από τη ρίζα έως τις άκρες για ολική προστασία.

- Το έξυπνο styling: Ένας σωστός τρόπος για να αποφύγετε τη φθορά των μαλλιών και το κάψιμο της επιδερμίδας του κεφαλιού σας από τον ήλιο, προτιμότερο είναι να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας και να τα δέσετε σε αλογοουρά ή ελαφρύ κότσο. χτένισε πίσω τα μαλλιά σου, κάνοντας μια αλογοουρά ή κοτσίδα ή κότσο. Αν τα ψεκάζετε συχνά και με το αγαπημένο σας facial ενυδάτωσης, ακόμη καλύτερα για την προστασία τους και το απόλυτο ...summer look σας. 

- Μετά την έκθεση των μαλλιών σας στον ήλιο, χρησιμοποιήστε ειδικές αγωγές με ανάλαφρες ενυδατικές κρέμες ταχείας διάσωσης και conditioner πλούσια σε βιταμίνες. Απλά απλώστε το προϊόν σε όλα τα μαλλιά με έμφαση στις άκρες, με σκοπό την ενίσχυση της ενυδάτωσης και της απαλότητας της τρίχας, συνδυαστικά με προστασία της λάμψης του χρώματος.

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM