Πώς ο Jude Law έχτισε σώμα μυστικού πράκτορα

pos-o-Jude-law-extise-soma-mustikou-praktora-Jude-law-extise-soma-mustikou-praktora
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Τα μυστικά της διατροφής και της προπόνησης πίσω από την μεταμόρφωση του σώματος του ηθοποιού για την ταινία The Rhythm Section.

Μέσα σε μόλις τρεις μήνες, ο 47χρονος Jude Law κατάφερε να μεταμορφωθεί από... Πάπας σε έναν θανατηφόρο βρετανικό πράκτορα της MI6 (οποίος καθοδηγεί την συμπρωταγωνίστριά του Blake Lively να εκδικηθεί τους δολοφόνους των γονιών της). Για τον ρόλο στη νέα ταινία The Rhythm Section, ο Law έπρεπε να φανεί πειστικός ως πρώην σκληροτράχηλος στρατιωτικός, πράγμα που σήμαινε μαζική αύξηση μυϊκού ιστού σε όλα τα μέρη του σώματός του. Και το πέτυχε χάρη στις συμβουλές ταχείας υπερτροφίας του μόνιμου προπονητή του Johnny Silmon.«Ο Jude ήταν ανέκαθεν έτοιμος να κάνει αλλαγές στο σώμα του κάθε φορά που ετοιμαζόταν για έναν ρόλο, μόνο που εδώ όλα έπρεπε όλα να γίνουν μεγαλύτερα και γρηγορότερα από ποτέ», είπε ο Silmon στο περιοδικό Men’s Journal. 

Έβαλε λοιπόν τον ηθοποιό σε μια φάση διατροφικής μυϊκής διόγκωσης οκτώ εβδομάδων, ακολουθούμενη από 12 εβδομάδες λειτουργικής προπόνησης με kettlebells και χτυπήματα λάστιχων με βαριοπούλα, ολυμπιακές άρσεις βαρών και ασκήσεις με ιμάντες TRX και λάστιχα. Παράλληλα, ο Silmon μύησε τον Jude Law στην πολεμική τέχνη της Ινδονησίας pencak silat, η οποία αποτελεί βασική ρουτίνα εκπαίδευσης όλων σχεδόν των μονάδων μυστικών υπηρεσιών του κόσμου. 

Όσον αφορά στις 8 εβδομάδες που αφιέρωσε ο ηθοποιός στη μυϊκή διόγκωση μέσω διατροφής, ο προπονητής είπε: «Κατά τη διάρκεια της παραγωγής των τηλεοπτικών σειρών The Young Pope και The New Pope, ο Jude ακολουθούσε μια τυπική δίαιτα διαλείπουσας νηστείας, αλλά μέσα από τα ράσα κανείς δεν είχε την ευκαιρία να δει το αποτέλεσμα» (σ.σ.: εκτός από το ασύλληπτα ανατρεπτικό trailer του The New Pope, που θα δείτε παρακάτω).

«Για τις ανάγκες όμως της ταινίας The Rhythm Section, ο Law ακολούθησε μια διατροφή βασισμένη σε καθαρή πρωτεΐνη με έμφαση στα ψάρια, τα άφθονα λαχανικά, περίπου τρία λίτρα νερό την ημέρα και δυο ροφήματα πρωτεΐνης πρωί και βράδυ μετά την προπόνηση. Στόχος ήταν να προσλαμβάνει πάνω από 3.000 θερμίδες την ημέρα». 

THE BEAUTY TEAM