Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια prêt-à-porter της Chanel

i-kristen-stewart-protagonistei-sti-nea-kampania-prêt-à-porter-tis-chanel
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Μέσα από το φακό του Jean-Baptiste Mondino, μεταμορφώνεται σε αέρινη μούσα της καλοκαιρινής κολεξιόν του θρυλικού οίκου.

Πρέσβειρα της Chanel από το 2015, η 30χρονη ηθοποιός μοιάζει να είχε γεννηθεί για αυτό το σκοπό. Όχι μόνο το πρόσωπό της αποτελεί τον τέλειο καμβά για τις σειρές μακιγιάζ και τα αρώματα του διασήμου γαλλικού οίκου, αλλά και ολόκληρο το λυγερό της σώμα της φαίνεται να είναι «κομμένο και ραμμένο» για τα μέτρα των ρούχων της Chanel –ίσως αυτός να είναι ένας ακόμη λόγος, όπου επιλέχθηκε να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην επερχόμενη ταινία Spencer. 

Συνεργαζόμενη με την Virginie Viard (καλλιτεχνική διευθύντρια των συλλογών μόδας της Chanel), και τον αειθαλή φωτογράφο μόδας Jean-Baptiste Mondino, η Kristen Stewart δημιούργησε μια αέρινη και δροσερή εικόνα για τη νέα κολεξιόν Καλοκαίρι 2020, όπου με τις κινήσεις του σώματός της ταυτίζεται απόλυτα με το σκοπό της καμπάνιας.

«Τα ρούχα πάνω μου έμοιαζαν να κινούνται, να χορεύουν, να τρέχουν και να αποπνέουν μια αίσθηση ελευθερίας και ελαφρότητας, νιώθοντας όλο το βάρος του σώματός μου να εκμηδενίζεται.
Πρέπει πραγματικά να νιώθουμε ελαφριά, πρέπει να νιώθουμε ότι μπορούμε να νιώσουμε ως αληθινές αιθέριες υπάρξεις», λέει η Stewart.

Στη συγκεκριμένη συλλογή, η Virginie Viard έχει επανατοποθετήσει το τουίντ του κλασικού σακακιού ως φόρεμα με φούστα, προσθέτει μπλε, κόκκινο και λευκό στράπλες, ροζ σακάκι ταφτά με πλισέ φούστα, σακάκι από μεταξένια οργάντζα και σιφόν μπλουζάκι, σορτς crêpe de Chine, αλλά και αέρινα φορέματα σε μαύρο και εκρού -όλα σχεδιασμένα με μια διάθεση τόσο μινιμαλιστική όσο και μεγαλοπρεπή. 

THE BEAUTY TEAM