Πώς η Jessica Simpson έχτισε σώμα αθλήτριας μέσα σε ένα χρόνο

pos-i-Jessica-simpson-extise-soma-athlitrias-mesa-se-ena-xrono-Jessica-simpson-extise-soma-athlitrias-mesa-se-ena-xrono
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν αθλητικών ρούχων ήταν απλά η αφορμή.

Την γνωρίζετε σίγουρα ως δημοφιλή τραγουδίστρια της pop, πιθανώς και ως (δευτεροκλασάτη) ηθοποιό. Την προηγούμενη χρονιά ωστόσο, ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο της με τον τίτλο Open Book, κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα που δημοσιεύουν οι New York Times με τα πιο ευπώλητα βιβλία στην Αμερική. Είναι επίσης και μαμά τριών παιδιών (αν αυτό κάτι έχει να σας πει για τις ατέλειες που αποκτά ένα γυναικείο σώμα μετά από τόσες γέννες). Ωστόσο, η Jessica Simpson έχει και μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία την έχει αναδείξει σε «μεγιστάνα» της βιομηχανίας αθλητικής μόδας (The Jessica Simpson Collection), με έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το χρόνο!

Στις 27 Μαΐου, η 39χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας, επιχειρηματίας και μαμά, ανέβασε μια selfie αποκαλύπτοντας ένα απίστευτα γυμνασμένο σώμα -και με ορατό six pack-, φορώντας top και σορτσάκι από τη νέα συλλογή της φίρμας της, που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Έγραψε στη λεζάντα: «Έχω ξυπνήσει πριν από τα παιδιά, ώστε να προλάβω να προπονηθώ και να είμαι πανέτοιμη για την ημέρα που έρχεται. Ασκηθείτε κι εσείς όσο περισσότερο μπορείτε για καλό της ψυχικής σας υγείας». Το τι έγινε στα σχόλια του post δεν περιγράφεται, με τους 5.4m followers της Simpson στο Instagram να την κοσμούν με πλήθος κολακευτικά σχόλια για το σώμα της. Πολλοί επίσης ρωτούσαν εναγωνίως από πότε θα μπορούν να προμηθευτούν τα κομμάτια της νέας αθλητικής συλλογής. 

Η Simpson έχει πει στο περιοδικό People ότι στην αρχή της καριέρας της στράφηκε σε αυστηρές δίαιτες, χάπια αδυνατίσματος, και γυμναστική με σκοπό να πληροί τις προδιαγραφές σώματος που απαιτούσε η βιομηχανία του θεάματος. Ωστόσο, ό,τι κι αν έκανε, μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της τον περσινό Μάρτιο, ανακάλυψε ότι το σώμα της άρχισε να παρακμάζει. Αλλά με τη βοήθεια του προσωπικού της προπονητή Harley Pasternak, κατάφερε όχι μόνο να επανέλθει στην κατάλληλη φόρμα, αλλά και να χτίσει ένα σώμα γεμάτο μυς και σχεδόν καθόλου λίπος, εκτελώντας καθημερινές προπονήσεις που μόνο οι top αθλητές ακολουθούν. 
Ο ίδιος ο Pasternak έχει δηλώσει ότι η θέληση της Jessica να αποκτήσει ένα σώμα το οποίο θα αποτελούσε πρότυπο για την καλλιτεχνική της υπόσταση, αλλά, που κυρίως θα προέβαλλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φιλοσοφία δυναμισμού, ενεργητικότητας, υγείας και ευεξίας που προάγει η εταιρεία αθλητικής μόδας που διευθύνει, αποτελούσε το βασικό της κίνητρο, και να έχει ως κύριο άξονα την μέγιστη δυνατή εικόνα του δικού της μυϊκού συστήματος

.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις της Jessica Simpson στο Instagram, όλα βαίνουν καλώς. Ο στόχος επετεύχθη. 

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM