Η Demi Moore -αγνώριστη- με πλατινέ μαλλιά

i-demi-moore-agnoristi-me-platine-mallia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Για ποιο λόγο η 57χρονη ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε suicide blond;

Κάθε δραστική αλλαγή στο κούρεμα της Demi Moore για τις ανάγκες των ρόλων της ανά τις δεκαετίες (ακόμη και με εντελώς ξυρισμένο κεφάλι ως G.I. Jane), προκαλούσε άπειρα σχόλια θαυμασμού. Ωστόσο, ποτέ δεν είχε τολμήσει να ξεφύγει από το φυσικό σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών της, και αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες  ξάφνιασε όλο τον κόσμο που την παρακολουθεί μέσα από τα social media -και όχι μόνο. 

Στις 16 Ιουλίου, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, φέρνοντάς την στο προσκήνιο της δημοσιότητας σε κάθε γωνιά του κόσμου χάρη στην σοκαριστική μεταμόρφωσή της με ολόξανθα μακριά μαλλιά. 

«Γνωρίστε την Linda», έγραψε η Moore στη λεζάντα, υποδεικνύοντας στους ακόλουθούς της ότι αυτό που βλέπουν στην εικόνα είναι μια προσωρινή αλλαγή για τις ανάγκες του ρόλου της στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή Brave New World (η οποία μόλις έκανε πρεμιέρα στη νέα υπηρεσία ροής του NBC, Peacock). 

Και ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν η ηθοποιός φορά περούκα ή όντως έχει βάψει τα μαλλιά της πλατινέ, ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτή η γυναίκα μπορεί να σαγηνεύει τα πλήθη είτε είναι καστανή, είτε ξανθιά -σε κάθε ηλικία.

Ακόμη και η κόρη της, η 26χρονη Tallulah Willis (ηθοποιός και η ίδια) δεν την αναγνώρισε, γράφοντας στο σχόλιό της: «Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας εσένα ξανθιά, μου δημιουργεί μια εντελώς νέα πραγματικότητα, την οποία δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα τη χρειαζόμουν τόσο πολύ».

Tallulah Willis

Ένας άλλος follower έγραψε: «Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες, όλες οι γυναίκες θα τρέχουν στα κομμωτήρια με τη φωτογραφία της Demi στο χέρι για να αντιγράψουν αυτή την εμπνευσμένη μεταμόρφωση». 

THE BEAUTY TEAM