7 top celebrities δημιουργούν μόδα με τις μάσκες τους

7-top-celebrities-dimiourgoun-moda-me-tis-maskes-tous-top-celebrities-dimiourgoun-moda-me-tis-maskes-tous
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Καλώντας τον κόσμο στο #WearADamnMask, τα αστέρια της show biz μεταμορφώνουν τις μάσκες στο απόλυτο style trend της σεζόν.

Μόλις η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και φιλάνθρωπος Tory Burch έριξε το σύνθημα (#WearADamnMask), εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη φωτογραφήθηκαν με τις μάσκες τους συμμετέχοντας στην διαδικτυακή καμπάνια κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Φυσικά, το ίδιο έπραξαν και οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ, μόνο που μερικοί από αυτούς ανέβασαν τον πήχυ του lifestyle αρκετά ψηλότερα.
Και αυτό είναι το σωστό: οι διασημότητες δεν μας εμπνέουν απλώς με τις εμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλιά, αλλά και με τις εξαιρετικά μοδάτες μάσκες που φορούν -ως υποχρεωτικό αξεσουάρ του υπόλοιπου street style τους.

Η Kourtney Kardashian λατρεύει τα ζωηρά χρώματα, και με αυτή την πολυτελή μάσκα από λινό ύφασμα στο χρώμα της άμμου ισορροπεί με κομψότητα την ένταση των ρούχων της, αναδεικνύοντας ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών.

Η Jennifer Aniston, φημισμένη για μινιμαλιστικό στυλ της, επέλεξε μια απλή μαύρη μάσκα της Wolford.

Η Kerry Washington, το αστέρι του Little Fires Everywhere, προτίμησε μια μάσκα του οίκου μόδας και ομορφιάς της Rihanna (Fenty), με animal print λεοπάρδαλης.  

Η Mindy Kaling, σε πιο συντηρητικό και γεωμετρικό στιλ, φορά μια υφασμάτινη μάσκα με ασπρόμαυρο καρό. 

Η Reese Witherspoon κινείται σε ίδιο μήκος κύματος με την Kaling, ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι στο μικρότερο καρό, σε κόκκινο-άσπρο. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι από την συλλογή ρούχων Draper James, που σχεδιάζει και εμπορεύεται η ίδια η ηθοποιός.  

Η Olivia Wilde σε εντυπωσιακό tropical floral μοτίβο, με μια μάσκα σχεδιασμένη από την μάρκα Masq’d με έδρα το Λος Άντζελες

Ναι, οι trendy μάσκες είναι και για τους άνδρες! Ο πρωταγωνιστής του Grey's Anatomy, Patrick Dempsey, ακολουθεί το στιλ που τον σεκαθιέρω ως «Dr. McDreamy», φορώντας μια υπερμεγέθη ασπρόμαυρη καρό μάσκα.


THE BEAUTY TEAM