Τα κόλπα που θα κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν πυκνότερα

ta-kolpa-pou-tha-kanoun-ta-mallia-sas-na-deixnoun-puknotera
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Νικήστε κάθε αιτία που μειώνει τον όγκο των μαλλιών σας με αυτά τα στυλιστικά μυστικά.

Ακόμη και αν δεν υποφέρετε από τριχόπτωση ή δεν έχετε απελπιστικά αδύναμες και λεπτές τρίχες, κάθε καλοκαίρι τα μαλλιά σας λιπαίνονται και ιδρώνουν περισσότερο εξαιτίας της θερμότητας και της υγρασίας του περιβάλλοντος. Αυτό, τα οδηγεί να φαίνονται λιγότερο αφράτα και ογκώδη, ενώ απουσιάζει συχνά και ο φυσικός «παλμός» από τις μακριές πλεξούδες σας.
Δείτε πώς με μερικές απλές συμβουλές θα μεταμορφώσετε την εικόνα σας κυκλοφορώντας όλο το καλοκαίρι με πιο πυκνά και αφράτα μαλλιά. 

- Μολονότι οι ειδικοί λένε ότι είναι πιο υγιεινή συνήθεια να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν μόνα τους, εδώ πρέπει να κάνετε μια μικρή υποχώρηση και να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ στεγνώματος -στην κρύα θερμοκρασία- για μερικά λεπτά (το καλοκαίρι οι τρίχες στεγνώνουν ευκολότερα), το οποίο θα τους δώσει περισσότερο όγκο και πληρότητα. Για να πετύχετε μεγαλύτερη ένταση που διαρκεί, διοχετεύετε τον αέρα με το κεφάλι κατεβασμένο και τα όλα τα μαλλιά γυρισμένα προς το πάτωμα

- Συνήθως, τα μαλλιά που δείχνουν λιγότερο πυκνά και αφράτα είναι εκείνα που από τη φύση τους είναι εντελώς ίσια και άτονα. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσθέσετε μερικούς κυματισμούς κατά μήκος των πλεξούδων σας χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι μαλλιών κατάλληλο για μπούκλες, δημιουργώντας ένα εφέ «γοργόνας», με έξτρα όγκο και πολύ έντονο γκελάρισμα σε κάθε σας κίνηση. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε εκ των προτέρων ένα σπρέι προστασίας από θερμότητα, το οποίο θα τα βοηθήσει επιπλέον να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά και απαλά.

- Τα πρόσθετα μαλλιά είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό για εντυπωσιακή αύξηση του όγκου των φυσικών σας πλεξούδων. Στις διακοπές δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε με δύσκολα και απαιτητικά extensions, απλά να προμηθευτείτε ένα εύχρηστο σετ τρέσες με κλιπ στο ακριβές χρώμα των φυσικών μαλλιών σας και να τις τοποθετήσετε σε στρατηγικά σημεία με μερικές απλές κινήσεις. 

- Το ξηρό σαμπουάν έχει την ιδιότητα να απορροφά τυχόν υπερβολική εμφάνιση λιπαρότητας στις ρίζες σας, χαρίζοντας έτσι σε όλα τα μαλλιά επαρκή τόνωση, καλύτερη υφή και περισσότερο όγκο. Μπορείτε να ψεκάσετε λίγη περισσότερη ποσότητα ξηρού σαμπουάν σε μεμονωμένες πλεξούδες για να δώσετε ακόμη περισσότερη αίσθηση μπούκλας.  

- Μείνετε μακριά από προϊόντα styling που περιέχουν οινόπνευμα, επειδή η παρουσία του αφαιρεί εντελώς από τις τρίχες και το τριχωτό της κεφαλής τα πολύτιμα φυσικά έλαια, οδηγώντας τα μαλλιά σας σε ραγδαία αφυδάτωση, φριζάρισμα και κατεστραμμένες άκρες. Δεν το θέλετε αυτό καλοκαιριάτικα...

THE BEAUTY TEAM