Στο Pilates οφείλει η Charlize Theron το φιδίσιο κορμί της

charlize-theron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τη θαυμάσαμε στο Bombshell πέρσι, συνεχίζουμε να την αποθεώνουμε στο The Old Guard φέτος.

Άλλοτε δραματικά ισχνή, άλλοτε υπερβολικά παχιά, κάποιες φορές εξαιρετικά δυναμική, αλλά και πολλές άλλες στιγμές εκθαμβωτική ντίβα, η 44χρονη Charlize Theron μπορεί να καυχιέται ότι αποτελεί μια από τις ελάχιστες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που έχει καταφέρει τόσες εξωφρενικές μεταμορφώσεις στο σώμα της όλα τα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας της. Ωστόσο αυτό που μένει, είναι ότι σήμερα, η οσκαρική ηθοποιός διατηρεί ένα αληθινά fit και ευλύγιστο σώμα. Το διαπιστώσαμε βλέποντάς την να φορά υπέρκομψα στενά φορέματα στην ταινία Βόμβα (Bombshell), ενώ στο νέο φιλμ The Old Guard, η Theron είναι αυθεντική «Ανδρομάχη» -όνομα και πράγμα. 
Μιλώντας στο Harper’s Bazaar Australia, η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό που τη βοηθά να διατηρεί ένα σώμα συλφίδας, και αυτό είναι δεν είναι τίποτε περισσότερο από το Pilates. «Ξεκίνησα τη συγκεκριμένη μέθοδο εξάσκησης μόλις λίγους μήνες πριν τα γυρίσματα του Bombshell, και αληθινά ήταν για μένα μια αληθινή αποκάλυψη. Από τότε έχω γίνει πραγματικά εξαρτημένη από το Pilate. Έχει αλλάξει εντελώς το σώμα μου», λέει.

Χωρίς να χρειάζεται να παλεύει σκληρά με προπονήσεις στο γυμναστήριο (εκτός από τις τάξεις spinning που ακολουθεί πιστά τρεις φορές την εβδομάδα), η  Charlize Theron ομολογεί ότι το Pilates κάνει όλη τη δουλειά στο σώμα της, «...μέσα από δύο μόνο συνεδρίες των 90 λεπτών κάθε εβδομάδα».

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι παραμένει μακριά από το αλκοόλ, και εστιάζει τη διατροφή της γύρω από τα λαχανικά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες (σ.σ.: αρακάς, γλυκοπατάτα, αγκινάρες, λάχανο, σπανάκι, παντζάρια, μπρόκολο και κουνουπίδι). 
 

THE BEAUTY TEAM