Η Demi Lovato δεν δίνει δεκάρα για την κυτταρίτιδα και εξηγεί γιατί

i-demi-lovato-de-dinei-dekara-gia-tin-kuttaritida-kai-eksigei-giati
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Θέλεις να μάθεις τι είναι πιο άθλιο από το παχουλό σώμα σου; Το να νιώθεις άθλια γι’ αυτό».

Αφού ξεκαθάρισε τους παλιούς της λογαριασμούς με τις διατροφικές διαταραχές, η 27χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τις ευτραφείς καμπύλες της ως μια ευκαιρία να προωθήσει την αγάπη του σώματος σε κάθε γυναίκα που την ακολουθούσε στα social media. 

«Όλες έχουμε προβληματικά σημεία στο σώμα μας. Προσωπικά, θα έχω για πάντα τέτοιους μεγάλους μηρούς, και είναι κάτι που γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά μόνο να με κάνει να νιώθω περισσότερο δυστυχισμένη για τα γονίδιά μου. Το να μαθαίνουμε να είμαστε ευγνώμονες για το σώμα που κληρονομήσαμε και να το φροντίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα είναι μια πορεία που περιέχει τεράστια ενδυνάμωση: σωματικά, διανοητικά και πνευματικά. Ανεξάρτητα από το τι λέει η κοινωνία για το σώμα σας, εσείς προσπαθήστε να το αγαπήσετε, διατηρώντας το όσο πιο υγιές και σέξι γίνεται», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο διαδικτυακό γυναικείο περιοδικό Fitness. 

Αναμφίβολα, η Demi Lovato είναι μια από τις πιο ειλικρινείς celebrities της show biz, και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπερνά τους 87m followers. Η τραγουδίστρια, δεν παύει να αποκαλύπτει ζητήματα σχετικά με τη βουλιμία και τις διατροφικές διαταραχές (που την οδήγησαν πολλές φορές στο αυτοτραυματισμό και το μίσος προς το σώμα της), αλλά παράλληλα δίνει και ένα σωρό πολύτιμες συμβουλές, που θα επιτρέψουν σε ένα λιγότερο ή περισσότερο παχύ σωματότυπο να δείχνει στην καλύτερη φυσική του κατάσταση. 
«Το γυμναστήριο είναι το ασφαλές καταφύγιό μου», λέει η Lovato. «Ένας αξιοθαύμαστος τρόπος να αισθάνομαι δυνατή και αποφασισμένη, βρίσκοντας παράλληλα και μια διέξοδο εσωτερικής  ηρεμίας. Αλλά ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ένας και μοναδικός: Πώς θα δείχνω σέξι φορώντας μαγιό!».

Η Demi Lovato δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα πάχη της-τα κάλλη της, χωρίς φίλτρα, σε κάθε ανάρτησή της στο Instagram με μαγιό, γράφοντας: «Όλοι κολλάτε το βλέμμα σας στην κυτταρίτιδα. Αλλά είμαι τόσο αηδιασμένη με τα φίλτρα που την κρύβουν, που με κάνει να νιώθω αληθινά βαρετή. Αυτό έχω, αυτό είμαι. Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να είναι αυθεντικό χωρίς να εκπληρώνω τους πόθους και τα πρότυπα των άλλων -και σε ποιον αρέσει. Τέλος πάντων, αυτή είμαι εγώ! Και με αγαπώ! Και θα πρέπει επίσης κι εσύ να αγαπάς τον εαυτό σου!». 

THE BEAUTY TEAM