Πώς παραμένει η Catherine Zeta-Jones σούπερ σέξι στα 50;

pos-paramenei-i-catherine-zeta-Jones-souper-seksi-sta-50-catherine-zeta-Jones-souper-seksi-sta-50
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το μεγάλο μυστικό της νιότης βρίσκεται στο χορό.

Ναι, η Katherine Zeta-Jones φαίνεται απίστευτη στα 50 της χρόνια. Εξαιρώντας μερικές μικρές ή μεγάλες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, μένουμε στο σώμα, κάτι που η γοητευτική ηθοποιός θέλησε να αποδείξει στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram μέσα από το πολυτελές σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Τι κάνει; Απλά χορεύει! Και τι γράφει στη λεζάντα; «Κουνώ τους γοφούς μου σαν τη Shakira, και καμιά σας δεν το έχει!»

Η Catherine μίλησε στην εφημερίδα The Telegraph για το παλιό πάθος της για χορό, και πώς τη βοηθά σήμερα να διατηρεί τη φόρμα της όπως παλιά: «Στο γυμναστήριο του σπιτιού μου δεν θα μπορούσε να λείπει μια μπάρα μπαλέτου. Μεγάλωσα χορεύοντας μπαλέτο, το αγάπησα πιο πολύ και από κάθε τι που έχω κάνει. Απλά σήμερα, ανοίγω τη μουσική στη διαπασών και χορεύω μια ώρα την ημέρα σε πιο μοντέρνους ρυθμούς, χωρίς να παραλείπω να τρέξω στο διάδρομο ή να κινηθώ στο ίδιο τέμπο πάνω στο ελλειπτικό. Είναι μια καθημερινή ρουτίνα που βάζει όλο το σώμα μου σε πλήρη λειτουργία».

Σε ένα άλλο βίντεο από την περίοδο της καραντίνας, η 50χρονη Ουαλή ηθοποιός αποδεικνύει το ταλέντο της και στις κλακέτες, φορώντας ένα μικροσκοπικό κορμάκι. Αν θέλετε να δείχνετε τόσο υπέροχη όπως η Zeta-Jones στα 50 της, ακολουθήστε τη συμβουλή της: «Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πίνετε πολύ νερό, να κόψετε το αλκοόλ, να παρακολουθήσετε προσεκτικά τη διατροφή σας, και να χορεύετε σα να μην υπάρχει αύριο».  

THE BEAUTY TEAM