Πώς να αποκτήσετε τους κοιλιακούς της Miley Cyrus

pos-na-apoktisete-tous-koiliakous-tis-miley-cyrus
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το μυστικό της είναι τα push ups, η γιόγκα και το Pilates.

Αρκεί να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της 27χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Instagram για να εντυπωσιαστείτε από την τεράστια ενέργεια που διαθέτει στη σκηνή και στην καθημερινή ζωή της, με επίκεντρο κάθε σχεδόν φωτογραφίας της, ένα καλοσμιλεμένο six pack. 
Δεν είναι νέο ότι η Miley Cyrus υποστηρίζει με πολλούς τρόπους τη φυσική και ψυχική της κατάσταση μέσα από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ωστόσο η super star δηλώνει ότι τον τελευταίο καιρό έχει οδηγήσει το σώμα της σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα αντοχής, ενέργειας και σμιλεμένων κοιλιακών χάρη στη γιόγκα, το Pilates, και τα push ups.

Ο πυρήνας είναι το κλειδί: Ο πρώην σύζυγος της Cyrus, Liam Hemsworth, αποτίει φόρο τιμής στη γραμμωμένη κοιλιά της στο Instagram, γράφοντας: «Κοιλιακοί σαν Νίντζα!» 

Και είναι αλήθεια ότι όλες οι σωματικές δραστηριότητες της Cyrus επικεντρώνονται στην ενίσχυση του πυρήνα της. «Το να κάνεις 40 push ups είναι το ευκολότερο κόλπο για να ξεκινήσεις και να τελειώσεις τη μέρα σου με επίπεδη κοιλιά», έχει πει η ίδια, αλλά ταυτόχρονα, επιδιώκει να δουλεύει ακόμη περισσότερο τη ενδυνάμωση του πυρήνα της με τη μέθοδο Pilates και τα μαθήματα γιόγκα. 
Η Cyrus άρχισε να εξασκείται στο Pilates το 2013 και έκτοτε είναι φανατική οπαδός της μεθόδου, σε σημείο που να έχει εγκαταστήσει στο σπίτι της ένα προσωπικό στούντιο, όπου με τη βοήθεια της master instructor Mari Winsor, ασκείται μια ώρα με κινήσεις που δουλεύουν τους κοιλιακούς. Επίσης, δηλώνει προσφάτως ότι είναι μια πολύ αφοσιωμένη γιόγκι, ασκώντας Ashtanga asanas δύο ώρες την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα. 

THE BEAUTY TEAM