Θα άξιζε να επενδύσετε σε μια μάσκα ομορφιάς LED;

tha-aksize-na-ependusete-se-mia-maska-omorfias-led
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τι είναι, εντέλει, αυτά τα φουτουριστικά gadget ομορφιάς, και τι καλό προσφέρουν στην επιδερμίδα σας;

Εάν έχετε δει αυτές τις «τρομακτικές» μάσκες LED στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς και θα σκεφτήκατε τι στο καλό είναι αυτό! Λοιπόν, όσο εκφοβιστικές μπορεί να φαίνονται, τόσο αυτές οι full face μάσκες ομορφιάς με φωτισμό LED κρύβουν πίσω τους ολόκληρη επιστήμη και θεωρούνται πραγματικά ευεργετικές για το δέρμα σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η φωτοθεραπεία με μια μάσκα LED ρυθμίζει την παραγωγή των φυσικών ελαίων, διεγείρει το κολλαγόνο, μειώνει τις ρυτίδες και την ερυθρότητα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ακμή, τις πανάδες, την απώλεια ελαστικότητας και χαλάρωση της επιδερμίδας.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το φάσμα του φωτός που χρησιμοποιείται στις συγκεκριμένες συσκευές δεν περιλαμβάνει υπεριώδη ακτινοβολία, επομένως δεν προκαλεί βλάβη στο δέρμα σας. Και αν μέχρι τώρα τέτοιες φωτοθεραπείες χρησιμοποιούντο αποκλειστικά από επαγγελματίες αισθητικούς και κοσμητικούς δερματολόγους, σήμερα μπορείτε να τις αποκτήσετε σε πολύ προσιτές τιμές (ξεκινούν από 25€) απολαμβάνοντας μια διασκεδαστική φωτοθεραπεία όσο συχνά θέλετε στην ηρεμία του σπιτιού σας.

 Οι μάσκες προσώπου LED ενσωματώνουν πολλές μικρές λυχνίες οι οποίες εκπέμπουν φως στο ορατό φάσμα, όπως μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο,   με κάθε ένα από αυτά τα χρώματα να διεγείρει διαφορετικές κυτταρικές ομάδες, αντιμετωπίζοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό πρόβλημα. Αποτέλεσμα; Η  επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο νεανική και λαμπερή αμέσως μετά από 10 λεπτά εφαρμογής. 
- Το κόκκινο διαπερνά το δέρμα βαθύτερα από τα υπόλοιπα και διεγείρει τα μιτοχόνδρια, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη και αναζωογονητική δράση. 
- Το μπλε δεν εισχωρεί στο δέρμα τόσο βαθιά, αλλά σκοτώνει τα βακτήρια που ευθύνονται για την ακμή και καταπολεμά τις φλεγμονές που δημιουργούνται από την ακμή.
- Το μοβ δουλεύει περίπου όπως το μπλε, ενώ έχει και επιπλέον αναπλαστικές ιδιότητες.
- Το πράσινο βοηθά στην επούλωση της φθαρμένης επιδερμίδας και συμβάλλει στην εξισορρόπηση της μελανίνης στο δέρμα.
- Το κίτρινο αποβάλλει τις τοξίνες μέσω του λεμφικού συστήματος και στην προσωρινή αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.
- Το κυανό χρώμα επιταχύνει τον μεταβολισμό στον ιστό του δέρματος, βελτιώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την χαλάρωση του δέρματος.
- Τέλος, το λευκό φως διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα και έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση.

THE BEAUTY TEAM