Οι εναλλακτικές μάρκες καλλυντικών που συστήνει η Naomi Watts

oi-enallaktikes-markes-kalluntikon-pou-sustinei-i-naomi-watts-naomi-watts
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Μια ματιά στην «πράσινη» ρουτίνα ομορφιάς της ηθοποιού, που θα κάνει πολλές γυναίκες να αλλάξουν συνήθειες.

Η Naomi Watts μοιράστηκε πρόσφατα μια σούπερ νεανική ρουτίνα ομορφιάς της στο Instagram παρέα με την 13χρονη κόρη της Sasha, αποκαλύπτοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν γι’ αυτήν οι «πράσινες» μάρκες περιποίησης και μακιγιάζ.  

Η 51χρονη ηθοποιός ήταν ανέκαθεν υπέρμαχος της πράσινης κίνησης σε κάθε τι που αφορούσε στη διατροφή και στη φροντίδα του δέρματός της, γεγονός που την οδήγησε σταδιακά να δημιουργήσει μια αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς, αποκλειστικά αφιερωμένη σε προϊόντα που τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές τόσο στη σύνθεσή τους όσο και στις διαδικασίες παραγωγής. Το ONDA Beauty είναι πλέον μια από τις πιο διάσημες φίρμες λιανικής πώλησης προϊόντων υγείας και ομορφιάς σε Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ και Λονδίνο, με την Naomi Watts να δηλώνει:

  «Η γνώση ότι δεν απλώνετε επιβλαβή συστατικά πάνω στο δέρμα σας έχει πολύ βαθύτερο νόημα στην εποχή μας. Κι όσο κι αν νομίζετε ότι η μετάβαση σε 100% καθαρά καλλυντικά μπορεί να μοιάζει ουτοπική, εντούτοις η εξεύρεση προϊόντων που διασφαλίζουν απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την οικολογική συνείδηση, είναι πλέον μονόδρομος για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για τον εαυτό της, τα παιδιά της και το περιβάλλον. Θα πρότεινα να επιλέξετε ένα ή δύο “καθαρά” προϊόντα ομορφιάς για να δοκιμάσετε και να πετύχετε σταδιακά την ολική μεταστροφή της ρουτίνας σας σε “πράσινη”. Υπάρχει μια αναμφισβήτητη έλξη προς την υγεία και την ευεξία, οπότε η αφαίρεση των τοξικών συστατικών από την καθημερινότητά σας είναι το πρώτο βήμα για ένα πιο ευτυχισμένο δέρμα και έναν καθαρότερο πλανήτη για τα παιδιά μας».

Μερικά από τα προϊόντα που αγαπά περισσότερο η Watts είναι ο ορός Rejuvenating Serum και η κρέμα Daily Hydrating Cream της Joanna Vargas, το γαλάκτωμα καθαρισμού Tammy Fender Cleansing Milk, όπως και ο ορός νύχτας Marie Veronique Gentle Retinol Night Serum.  Eπίσης είναι οπαδός της σειράς μασκών της Dr. Barbara Sturm με καθαρή βιταμίνη C, θεωρώντας την το πιο χρήσιμο προϊόν για ευαίσθητες επιδερμίδες όπως η δική της. «Επίσης, τα ελιξίρια βοτάνων από τις φίρμες Saint Jane και Vintner's Daughter δεν λείπουν ποτέ από τη ρουτίνα μου επειδή φωτίζουν με απόλυτη φυσικότητα την επιδερμίδα μου χωρίς να χρειάζεται να φοράω makeup», λέει. Όσον αφορά το μακιγιάζ, εμπιστεύεται με κλειστά μάτια το concealer, το μολύβι φρυδιών και την πούδρα της εταιρείας BeautyCounter. «Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η BeautyCounter έχει ανακαλύψει τον μαγικό τρόπο να δημιουργεί 100% φυτικά προϊόντα μακιγιάζ, που δεν αφήνουν την παραμικρή υπόνοια ότι θα προκαλέσουν ερεθισμό». 

THE BEAUTY TEAM