Η Hilary Swank αποκαλύπτει την άσκηση για...διαστημικό σώμα

i-hilary-swank-apokaluptei-tin-askisi-pou-tis-xarizei-ena-diastimiko-soma
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Στα 45 της είναι η βασίλισσα των kettlebells. Και ετοιμάζεται να φτάσει τους κοιλιακούς της μέχρι τον Άρη!

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Hilary Swank πρωταγωνιστεί στην νέα δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix «Away», ενσαρκώνοντας μια Αμερικανίδα αστροναύτη που ηγείται της πρώτης διεθνούς αποστολής στον Κόκκινο Πλανήτη.

Υποθέτοντας ότι η ηθοποιός πρέπει λογικά να έχει περάσει και από διάφορα αυθεντικά «αστροναυτικά» τεστ της ΝASA -τα οποία σχετίζονται με ένα πλήθος σωματικών ικανοτήτων σε έλλειψη βαρύτητας, ισχυρών περιδινήσεων και δυνάμεων έως και 9G-, η 45χρονη Swank δεν σταματά να αποδεικνύει ότι είναι γεννημένη να είναι σκληραγωγημένη και super-fit (από την εποχή του Million Dollar Baby και μετά), χάρη στο αγαπημένο της αξεσουάρ προπόνησης: τα kettlebells. «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό. Και αυτή η άσκηση με σκοτώνει πάντα», γράφει η Swank σε ανάρτησή της.  

«Από όλες τις ασκήσεις στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, οι αιωρήσεις με kettlebells είναι μια υπέροχη μέθοδος για την ενδυνάμωση, την λειτουργικότητα και την καύση λίπους από όλο το σώμα, ενώ δουλεύουν υπέροχα ως μέσο βελτίωσης της καρδιαγγειακής λειτουργίας, της αύξησης της αντοχής, της λίπανσης των αρθρώσεων, όπως και της σμίλευσης των κοιλιακών», συμβουλεύει η Swank.

THE BEAUTY TEAM