Lady Gaga και Valentino επισημοποιούν τη σχέση τους

lady-gaga-kai-valentino-episimopoioun-ti-sxesi-tous
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ένα άρωμα φέρνει δυο κορυφαία «brands» εις σάρκα μίαν.

Μετά από αμέτρητα ενσταντανέ της Lady Gaga πάνω στα κόκκινα χαλιά με ονειρεμένα φορέματα αποκλειστικά δημιουργημένα από τον Valentino, ήρθε η στιγμή να γίνει η σχέση τους πολύ πιο στενή. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι  το νέο άρωμα του θρυλικού οίκου, Voce Viva, θα έχει ως πρέσβειρα τη βασίλισσα της σύγχρονης pop κουλτούρας. 

Η Gaga επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του αρώματος από τον Pierpaolo Piccioli (δημιουργικό διευθυντή του οίκου Valentino), όχι μόνο λόγω της ασύγκριτης προσωπικότητάς της, αλλά κυρίως χάρη στην αφοσίωση που δείχνει τα τελευταία χρόνια η super star στον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία -με τα εκατομμύρια θαυμαστές και φανατικούς ακόλουθους στα social media να συνδράμουν ενεργά. 

 «Η Lady Gaga δεν είναι μόνο μια σπουδαία φωνή και μια ασυναγώνιστη fashion περσόνα. Πίσω από αυτά κρύβει μια μοναδική προσέγγιση για την ίδια τη ζωή, βασισμένη σε υψηλές αξίες όπως η ελευθερία, η αυτογνωσία και η καθαρή καρδιά. Γι’ αυτό κάθε της λέξη, πράξη ή συναίσθημα, είναι ικανά να εμπνεύσουν όλους μας να πραγματοποιήσουμε τα πιο μεγάλα μας όνειρα, εκεί όπου η ισότητα, το πάθος για την τέχνη και η αυτοσυνείδηση γίνονται ένα. Αυτό ακριβώς μετουσιώνει στη σύνθεσή του το νέο άρωμα Voce Viva, και νιώθω αληθινά υπερήφανος που η Lady Gaga είναι μαζί μου σ’ αυτό το ταξίδι», λέει ο Piccioli. 

Η Lady Gaga, απλά προσθέτει: «Να είσαι ο εαυτός σου, να αγαπάς αυτό που είσαι και να μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου».

THE BEAUTY TEAM