Ξέρατε ότι η ενυδάτωση έχει και παιχνιδιάρικη πλευρά; Εμείς την ανακαλύψαμε!

glasses
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μετά το καλοκαίρι, αλλά και όλο το χρόνο, η ενυδάτωση παραμένει προτεραιότητα στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε, όμως, να την κάνουμε πιο fun και sparkling, συνδυάζοντας ενυδάτωση, απόλαυση, έξυπνα tips και το κατάλληλο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό. Θέλετε να μάθετε πώς;

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μας κάνει... παιχνίδια με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας, αλλά το νερό στο ποτήρι μας δεν λείπει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η ενυδάτωση αποτελεί, άλλωστε, επιτακτική ανάγκη όλο το χρόνο και είναι παντός καιρού. Κι επειδή μας αρέσει η ποικιλία ακόμη και στο νερό, λατρεύουμε να το δοκιμάζουμε σε διάφορες βερσιόν και με ποικίλες προσθήκες, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Είτε βρισκόμαστε μόνοι στο σπίτι, είτε έξω με παρέα, είτε στο φαγητό, ακόμη κι όταν βλέπουμε την αγαπημένη μας σειρά, καθόμαστε χαλαρώνοντας στο μπαλκόνι ή διαβάζουμε ένα βιβλίο, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με φυσικό τρόπο και η αγαπημένη μας τελευταία ανακάλυψη είναι ένα ποιοτικό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, που μπορούμε να το απολαύσουμε είτε σκέτο, με τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες να... σκάνε στο στόμα, είτε με την προσθήκη διάφορων φρούτων και λαχανικών, είτε ακόμη και σε διάφορα κοκτέιλ που μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι, συνδυάζοντας τα κατάλληλα υλικά για sparkling moments που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας δροσίσουν.

Οι συνταγές είναι απεριόριστες κι εμείς δοκιμάσαμε διάφορα φρούτα και λαχανικά στο νερό μας ανά περίσταση. Έπειτα από πολλές γευστικές δοκιμές, σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε κι εσείς, διαφορετικές στιγμές της ημέρας, με τα παρακάτω υλικά.

Στην απογευματινή σας χαλάρωση μετά τη δουλειά, 2 ροδέλες λεμονιού και 1 πορτοκαλιού στο ποτήρι σας, μαζί με ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, θα σας χαρίσουν τις απαραίτητες βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μαζί με την αναζωογόνηση που χρειάζεστε έπειτα από μια κουραστική ημέρα.

Την ώρα που θα βάλετε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό 3 φέτες αγγούρι και 4-6 φύλλα δυόσμου, αφήνοντας τις φυσαλίδες να κάνουν «πάρτι» μαζί με τη φρεσκάδα των υλικών σας.

Το βράδυ, που θα χαλαρώσετε στο μπαλκόνι με ένα βιβλίο ή λίγη μουσική, δοκιμάστε να συνδυάσετε ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό με 3 φέτες πράσινο μήλο και 1 wedge pink grapefruit που θα δώσει μια πιο αρωματική διάσταση στην ενυδάτωσή σας, με τα αρώματα των φρούτων και τα sparkles του νερού να υπόσχονται την απόλυτη φρεσκάδα και αποτοξίνωση, λίγο πριν τον ύπνο.

Μαζί με φίλους, προσθέστε στο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό σας, 2 raspberries, 2 blackberries και λίγο ρόδι, για πλούσια γεύση και αντιοξειδωτικά, που θα ενθουσιάσει την παρέα.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας, αφού μπορείτε να συνδυάσετε όποιο φρούτο, μυρωδικό ή λαχανικό σας αρέσει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, όμως, να χρησιμοποιήσετε μια ποιοτική βάση ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού, την οποία εμείς βρήκαμε στο ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό. O ιδανικός βαθμός ανθράκωσής του κατάφερε να δώσει μια σπιρτάδα παραπάνω στις ενυδατικές δημιουργίες μας, ενώ μας εμπνέει να ψάξουμε κι άλλες συνταγές που θα μας δροσίσουν. Η ελκυστική premium συσκευασία των 330ml ή 750ml, μάλιστα, αναδεικνύει την διαύγειά του και μας κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε, δημιουργώντας την αίσθηση sparkling φρεσκάδας από την πρώτη ματιά!

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για περισσότερα ενυδατικά sparkling moments με υπογραφή. Εσείς;