Η Britney Spears αποκαλύπτει -live- πώς γυμνάζεται σπίτι της για να διώξει την κυτταρίτιδα

i-britney-spears-apokaluptei-live-pos-gumnazetai-spiti-tis-gia-na-dioksei-tin-kuttaritida
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

H πολυβραβευμένη τραγουδίστρια προπονείται πολύ σκληρά για να χάσει βάρος από την περιφέρεια, και το μοιράζεται στο Instagram.

Λίγες μέρες αφότου κατηγόρησε τους παπαράτσι ότι αλλοιώνουν το σώμα της σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών της δείχνοντάς την να φαίνεται 20 κιλά παχύτερη, η 38χρονη Britney Spears ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της αποκαλύπτοντας τα πραγματικά κιλά της (δεν είναι και πολλά εδώ που τα λέμε), και τον τρόπο που παλεύει σπίτι της για να λιώσει το λίπος από την κοιλιά και τους γλουτούς της.

«Πιστέψτε το ή όχι, αυτές οι ασκήσεις θα βοηθήσουν κι εσάς να αποκτήσετε σφιχτούς γλουτούς. Ξέρω ότι δεν φαίνεται τέλεια εδώ. Δεν είχα χρόνο να δείξω ολόκληρη τη ρουτίνα στο βίντεο, αλλά ελπίζω να πάρετε μια βασική ιδέα», έγραψε. «Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μάθετε να διαλογίζεστε και να τεντώνετε τους μυς σας για περισσότερο σμίλεμα. Μείνετε ασφαλείς, φίλοι μου, και ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Spears επιδεικνύει έναν άλλο τρόπο γυμναστικής για να νικήσει την κυτταρίτιδα και τοπικό λίπος στην κοιλιά: χορός οριεντάλ με rock mood. «Δεν είμαι οπαδός της καρδιοαπνευστικής προπόνησης, και γι’ αυτό επικεντρώνομαι σε ασκήσεις που δουλεύουν με επαναλήψεις και απομονωμένες κινήσεις των μυών. Αλλά όταν αυτό αρχίζει να γίνεται λίγο βαρετό, το ρίχνω στον χορό -για ακόμη περισσότερο χάσιμο πόντων-, ακούγοντας τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη όλων των εποχών, τον Otis Redding!», γράφει.

THE BEAUTY TEAM