Πώς η Dua Lipa αναβιώνει την ομορφιά των 90’s στα 24 της χρόνια

pos-i-dua-lipa-anabionei-tin-omorfia-ton-90s-sta-24-tis-xronia-dua-lipa-anabionei-tin-omorfia-ton-90s-sta-24-tis-xronia
ΤΡΙΤΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Πάρτε συμβουλές από την ίδια και αντιγράψτε τη vintage ρουτίνα ομορφιάς και λάμψης της.

Από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2017 η Dua Lipa ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή -και όχι μόνο στον κόσμο της μουσικής. Το δημιουργικό στιλ της, ακόμη και σε ό,τι έχει να κάνει με το look της, προσελκύει σα μαγνήτης τη γενιά που αντιπροσωπεύει (είναι 24 ετών), δημιουργώντας έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πιστών ακολούθων στο Instagram, ξεπερνώντας σήμερα τους 47,5m. Ωστόσο, τα posts με το μεγαλύτερο αντίκτυπο αφορούν εκείνα όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια -με τα πλατινένια άλμπουμ και δύο βραβεία Γκράμι να κοσμούν το βιογραφικό της -, αναφέρεται στην περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών της. 
Και πραγματικά, σε ό,τι αφορά στις ρουτίνες και τα μυστικά ομορφιάς, η Lipa είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. 

«Η πιο αγαπημένη μου δεκαετία είναι τα 90’s -στα όρια της εμμονής», είπε σε συνέντευξή της στο Allure. «Η Kate Moss, η Chloe Sevigny και η Drew Barrymore έχουν καθορίσει την εικόνα του δέρματός μου, επιλέγοντας συνήθως εκείνο το ανεπανάληπτο look “purple-smokey-eyes με nude χείλη και ολοφώτεινη επιδερμίδα χωρίς περιττά χρώματα ”. Νιώθω απίστευτα ανασφαλής με ένα βαρύ, καλυπτικό μακιγιάζ στο πρόσωπό μου, γι’ αυτό και λατρεύω την φυσική λαμπερή vintage εικόνα του εαυτού μου, κάθε φορά που βρίσκομαι πάνω στη σκηνή με τα τζιν μου, ή όταν περπατώ στο κόκκινο χαλί μέσα σε εξαντρίκ τουαλέτες».

Στο περιοδικό Elle, η Lipa αποκάλυψε το πιο σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς της: «Δεν θα κοιμηθώ ποτέ με το μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Από τις πρώτες μου εμφανίσεις σε περιοδείες, πάντα είχα χώρο στο νεσεσέρ μου για καθαριστικό προσώπου, ενυδατική κρέμας και ορό βιταμίνης Β, τα οποία εφαρμόζω ακόμη και σήμερα ανελλιπώς πριν πέσω για ύπνο. Κάθε πρωί που ξυπνώ δεν νοιάζομαι καθόλου για την κατάσταση των μαλλιών μου. Το μόνο που θέλω να αντικρίζω είναι μια ολοκάθαρη και αναζωογονημένη επιδερμίδα». 

Εκτός από τον επιμελή καθαρισμό της επιδερμίδας της, η Lipa έχει μοιραστεί και ένα σπουδαίο τρικ ομορφιάς στο λογαριασμό της στο Instagram: «Βουρτσίστε τα χείλη σας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας, ώστε να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα στην επιφάνεια των χειλιών και να δείχνουν πάντα φρέσκα και ζουμερά ακόμη και όταν δεν φοράτε lip gloss».

THE BEAUTY TEAM