Τα μεγάλα μυστικά ομορφιάς της Paris Hilton -updated

ta-megala-mustika-omorfias-tis-paris-hilton-updated
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ό,τι αποκαλύπτει η ίδια μέσα από το τελευταίο ντοκιμαντέρ «This Is Paris» στο κανάλι της στο YouTube.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα γνωρίστε την πραγματική Paris Hilton για πρώτη φορά, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι αυτοθεραπείας, προβληματισμών και ανάκτησης της αληθινής ταυτότητά της, μέσα από μια ψυχαγωγική σειρά στο YouTube. «Αυτή είναι η Paris Hilton που δεν ξέρατε μέχρι τώρα», ανακοινώνει η πιο διάσημη celebrity όλων των εποχών, όπου μέσα από τις πρώτες σκηνές του ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει:

- «Το άρωμά μου, Paris Hilton Limited Anniversary Edition, και η κρέμα ματιών Enhancing Eye Contour Cream του οίκου Clé de Peau Beauté, είναι η καθημερινή εμμονή μου -τα χρησιμοποιώ περίπου πέντε φορές την ημέρα. Επίσης, λατρεύω τα προϊόντα που παράγει η κορυφαία αισθητικός του Beverly Hill, Angela Nice, με πιο αγαπημένο μου τον σέξι ορό σε μορφή gel, που είναι φτιαγμένος από πολύτιμα κρύσταλλα. Η ενυδατική κρέμα της La Prarie και τα concealer της Chanel είναι επίσης στην κορυφή της λίστας μου».

- «Δεν φοράω ποτέ μακιγιάζ όταν ταξιδεύω με αεροπλάνα, απλώς ενισχύω την ενυδατική μου ρουτίνα δυο μέρες πριν, με την εφαρμογή μιας μάσκα ομορφιάς που είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων και θρυμματισμένα διαμάντια». 

- «Ένα από τα μεγάλα μυστικά ομορφιάς που έμαθα από τη μαμά μου είναι να μένω πάντα μακριά από τον ήλιο» -και σίγουρα πρέπει να την ευγνωμονεί, μιας και στα 39 της, η Paris Hilton δείχνει να έχει μια επιδερμίδα ανέγγιχτη από την φθορά της UV ακτινοβολίας. 

- «H μόλις τρία χρόνια μικρότερη αδερφή μου, Nicky, αν και δείχνει το ίδιο επιμελής με την φροντίδα της επιδερμίδας της, εντούτοις, είμαστε πολύ αντίθετες στον τρόπο ζωής. Αυτή είναι πιο χαλαρή, εγώ είμαι πιο τρελή. Αυτή είναι η Jackie O και εγώ η Barbie. Αλλά εξακολουθούμε να κλέβουμε τα προϊόντα ομορφιάς η μια από την άλλη. Αλλά ως μεγαλύτερη, πάντα προσπαθώ να τη διδάσκω για τη φροντίδα του δέρματος».

- «Η καλύτερη συμβουλή που έχω δώσει στην Nicky -και την οποία προτείνω για κάθε γυναίκα στον πλανήτη- είναι αυτή: Απολαμβάνετε κάθε βράδυ ένα μακρύ μπάνιο, και μην κοιμηθείτε ούτε μια νύχτα με το μακιγιάζ σας στο πρόσωπο».  

- «Αν είχα μόνο ένα λεπτό για να ετοιμαστώ για ένα πάρτι, θα εφάρμοζα σίγουρα μάσκαρα και lip gloss. Εάν είχα ακόμη ένα λεπτό, τότε θα μπορούσα να πετύχω την πιο μακριά και φτερωτή εικόνα των βλεφαρίδων μου». 

THE BEAUTY TEAM