Victoria Beckham: «Η μάσκα δεν με σταματά από το να φοράω κραγιόν»

mia-maska-den-tha-me-stamatisei-apo-to-na-forao-to-kragion-mou-leei-i-victoria-beckham-victoria-beckham
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Ακόμη και εάν μένω στο σπίτι, θέλω να βλέπω και να νιώθω τα χείλη μου 100% θηλυκά».

Με την πάροδο των ετών, η 46χρονη Victoria Beckham ξέφυγε εντελώς από τις εξτραβαγκάντ επιλογές μακιγιάζ των 90’s (οι οποίες την καθιέρωσαν στο μουσικό στερέωμα ως Posh Spice), και προτιμά μια απλή εξίσωση που έχει αποδειχθεί εξαιρετικά κολακευτική για την εικόνα του προσώπου της: ελαφρώς μπρονζέ επιδερμίδα, λεπτοδουλεμένο cat-eye, και μια γυαλιστερή στρώση nude απόχρωσης στα χείλη. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρώην τραγουδίστρια και νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, έκανε πρόσφατα ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα, λανσάροντας μια σειρά καλλυντικών με το όνομά της. Φυσικά, στη γκάμα των προϊόντων Victoria Beckham Beauty, κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα κραγιόν, με αυτά που ανήκουν στην κατηγορία «nude» να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων της ίδιας της Beckham. 
«Ψάχνω όλη μου τη ζωή για το τέλειο nude κραγιόν, αλλά συχνά οι αποχρώσεις τους είναι είτε πολύ μωβ είτε πολύ καφέ», λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue. 

Με τη σειρά κραγιόν και lip-gloss, που φέρουν την ονομασία -τι άλλο;- Posh Spice, η Victoria Beckham φέρνει στην αγορά τις ιδανικές nude αποχρώσεις, με την ίδια να λέει: «Ήθελα να δημιουργήσω το απόλυτο ουδέτερο κραγιόν για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον τόνο της επιδερμίδας τους ή την ηλικία τους», και φαίνεται ότι το κατάφερε στον απόλυτο βαθμό. Η συλλογή των κραγιόν που δημιούργησε αποτελείται από «...ένα μπουκέτο σιωπηλών αποχρώσεων που κυμαίνονται από ανοιχτό ροδακινί, απαλό τριανταφυλλένιο ροζ έως το ήπιο χάλκινο και το γλυκό σοκολατί, με την πλούσια, κρεμώδη υφή τους να αποτελεί το πιο αισθαντικό κομμάτι της εφαρμογής τους». 

Το ότι η συλλογή κραγιόν της Victoria Beckham λανσάρεται σε μια εποχή που τα στόματα όλων των γυναικών καλύπτονται από μια μάσκα-Covid, δεν δείχνει να την πτοεί -ακριβώς το αντίθετο: «Ακόμη και εάν μένω στο σπίτι, θέλω να βλέπω και να νιώθω τα χείλη μου 100% θηλυκά. Αλλά και όταν πρόκειται να κυκλοφορήσω έξω, καμία μάσκα δεν θα με σταματήσει να αισθάνομαι σαν την καλύτερη έκδοση του εαυτού μου». 

THE BEAUTY TEAM